Masinuta este de culoarea acea aurie sau bej si are 4 luni si aproape 4000 KM la bord. La scurt timp dupa ce am cumparat-o am observat ca ii apar ciupituri in vopsea intr-o veselie (de la marimi minuscule pana la ~5-6 mm) si colac peste pupaza mai sunt si negre din cauza plasticului de sub vopsea.
Sunt foarte dezamagit mai ales ca nici nu am scos macar masina off road pana acum. E normal sa se ciupeasca vopseaua in halul asta in conditii de trafic normal? Probabil ca e din cauza pietricelelor si alte obiecte mici de pe sosea.
Nici una din masinile pe care le-am avut pana acum nu a avut problema asta. Am citit pe undeva ca Toyota foloseste o vopsea ecologica care se va degrada mai repede, poate ca aici e buba...
Mai are cineva probleme asemanatoare? Garantia acopera asa ceva?
In rest sunt foarte multumit.
Salutari!
Sunt foarte dezamagit mai ales ca nici nu am scos macar masina off road pana acum. E normal sa se ciupeasca vopseaua in halul asta in conditii de trafic normal? Probabil ca e din cauza pietricelelor si alte obiecte mici de pe sosea.
Nici una din masinile pe care le-am avut pana acum nu a avut problema asta. Am citit pe undeva ca Toyota foloseste o vopsea ecologica care se va degrada mai repede, poate ca aici e buba...
Mai are cineva probleme asemanatoare? Garantia acopera asa ceva?
In rest sunt foarte multumit.
Salutari!
Comment