Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

problema pornire

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • problema pornire

    Salut , astazi mi s-a intamplat a treia oara consecutiv ca a mea masinuta sa nu porneasca la prima cheie , mai bine zis aproape porneste apoi in 1-2 secunde motorul parca se ineaca si se opreste.... la a doua incercare nicio problema. In fine am mai patit de doua ori ca motorul sa nu porneasca nici in ruptu capului la prima incercare asta dupa ce mersesem cu masina , deci motorul era cald. Masina este o toyota corrola din 2008 , 1.4 vvti , 3000 km , varianta luna ; revizia de un an se apropie in o luna , ma poate ajuta cineva sau oferi niste indicatii pana atunci?

  • #2
    Daca nu poti reproduce problema iti va fi destul de greu sa te prinzi unde e buba. S-ar putea sa fie pompa de benzina, dar is numa presupuneri. important ii ca iti porneste. Daca ii cum spui tu ca motorul porneste dupa care se ineaca, tre vazut, f probabil ii problema din alimentare.
    tine-ne la curent

    Comment


    • #3
      probabil ca da , ideea este ca problema a aparut din senin si se repeta la fiecare pornire , oricum am revizia in o luna dar imi era teama sa nu fie ceva mai grav si sa fie nevoie sa ma duc cu ea la service de acum . O zi buna

      Comment


      • #4
        Apoi nu mai astepta, programeaza-te si fa-ti revizia acuma, cu ocazia asta, nu tre sa fie musai facuta la 1 an si 2 minute.

        Comment


        • #5
          am vorbit cu cei de la reprezentanta si au zis ca pentru revizie trebuie sa ma prezint cu 2-3 zile inainte sau dupa data

          Comment


          • #6
            Ce reprezentanta ti-a zis gogomania asta?
            Poate plus minus 30 zile a vrut sa zica!
            Toyota Avensis 1.8 VVT-i

            Comment


            • #7
              Originally posted by zorro View Post
              Ce reprezentanta ti-a zis gogomania asta?
              Poate plus minus 30 zile a vrut sa zica!
              Cea de la Craiova ... o sa mai sun odata maine.A zis cineva ca e posibil sa fie si din cauza combustibilului sau ceva pe la canistra de carbon. In fine orice ar fi se rezolva pe garantie daca este necesar. Multumesc , o zi buna

              Comment


              • #8
                Nu te lasa fraierit: 90% din mecanici ca sa isi ascunda nestiinta dau vina pe combustibil. Am fost tentat la primul post sa-ti zic asta, dupa care m-am gandit ca n-are rost sa-ti fac ganduri rele in plus.

                Cum explica aia ca numa la inceput combustibilul e prost, dupa care masina merge? Ce, is 2 rezervoare? sa fim seriosi.

                Si da, normal sa o faca pe garantie. Daca cumva o sa indrazneasca sa zica chestii de genul "s-a stricat XXX din cauza benzinei proaste pe care ati pus-o" spune-le sa-ti dea in scris asta si ca duci la protectia consumatorului cu hartia de la ei si ii dai pe aia din benzinarie in gat. Dar stai linistit, ca nu o sa faca asa ceva.

                Spor

                Si mai ii ceva. Intervalul de revizie de 1 an este o recomandare. In functie de conditiile de drum pe care a circulat masina, gen praf/nisip, gropi etc, ai dreptu sa ceri revizia mai repede decat timpul recomandat de producator, sau limita de km.
                Last edited by dorus; 08-28-2009, 08:12 AM. Reason: adaugare

                Comment


                • #9
                  va multumesc pentru raspunsuri , am sunat de dimineata si astazi ,spre deosebire de ieri, au zis ca se poate face o programare pe saptamana viitoare , inca nu am programato ca nu stiu cum pot pleca de la servici , o sa revin cu detalii dupa ce o sa fac revizia . O zi buna

                  Comment


                  • #10
                    Service-ul de la Craiova nu prea mi-a inspirat incredere, ai putea incerca la Pitesti, am auzit lucruri bune despre ei.
                    Toyota Avensis 1.8 VVT-i

                    Comment


                    • #11
                      Si eu am avut problema asta , cumva dupa ce am condus o bucata scurta si am stationat ; apoi am incercat sa pornesc si a facut ca la tine ; faza se repeta rar dar totusi zic ca e de la lipsa vaporilor din amestec , care , mai ales cand e caldura mare se evapora rapid ; pur si simplu astepti 2-3 sec si ii dai o cheie (sau un buton )

                      Comment


                      • #12
                        vin tocmai astazi de la revizie deoarece nu am putut pana acum ... raspunsul pentru acesta problema , dupa ce se stransesera in jurul masini 4 mecanici ,a fost ca problema poate fi cauzata de tipul benzinei , racirea vremii sau depinde de pozitia in care prin rotorul ; la finalul reviziei si in timpul verificari coputerului de bord am fost chemat inauntru in service pentru a mi se zice ca nu exista nici o eroare iar daca se intampla ceva mai am inca 2 ani de garantie . Revizia a fost facuta la TOYOTA CRAIOVA - Top Motors

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by ALiNuTz View Post
                          vin tocmai astazi de la revizie deoarece nu am putut pana acum ... raspunsul pentru acesta problema , dupa ce se stransesera in jurul masini 4 mecanici ,a fost ca problema poate fi cauzata de tipul benzinei , racirea vremii sau depinde de pozitia in care prin rotorul ; la finalul reviziei si in timpul verificari coputerului de bord am fost chemat inauntru in service pentru a mi se zice ca nu exista nici o eroare iar daca se intampla ceva mai am inca 2 ani de garantie . Revizia a fost facuta la TOYOTA CRAIOVA - Top Motors
                          Rau ti-ai mai ales service-ul asta!Fa-ti revizia oriunde in alta parte(Valcea,Pitesti,Sibiu),unde vrei tu dar ocoleste-i!Am fost si eu patit cu cei de-acolo si m-am jurat ca atat cat voi avea Toyota pe-acolo nu mai calc!O adunatura de novici care orice problema ai avea de vina bineinteles e benzina!

                          Comment


                          • #14
                            Si eu am patit la fel de mai multe ori.
                            Am un vecin cu un Auris si de asemenea cunoaste problema.

                            Pana la pompe sau alte ipoteze tehnice am observat ca daca apuci sa apesi aiurea pe frane, pe ambreiaj si apoi te gandesti sa pornesti se intampla sa nu porneasca. Este singura corelatie pe care am putut sa o fac. Vecinul meu a ramas cu aceeasi impresie.

                            Se poate sa fie o coincidenta si sa fie de la pompa de benzina + tipul benzinei.

                            Comment


                            • #15
                              Salut Alin. Nu am mai intrat demult pe forum. Legat de problema ta pot sa spun ca nu am vazut combustibil mai prost ca in judetul Gorj. Cred ca acolo este numai gazolina. Am vazut motor cumparat din Tg Jiu si demontat la sase luni prin de rugina!!!. Eu am bagat benzina intr-o dacie si credeam ca nu mai ajung la Craiova. Am bagat benzina si intr-un grup Honda si credeam ca a luat foc (scotea flacara continua). Dupa ce am schimbat benzina cu una de la Craiova grupul a functionat normal. Concluzia ... nu folositi combustibili sub nici o forma din Gorj.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google