Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pornire ciudata

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Pornire ciudata

  O problema interesanta privind pornirea unui 2.0 D4D, 6 ani, 107 000 km.
  La prima pornire rece, cand invarte electromotorul, da impresia ca se forteaza , nu invarte rotund, masina porneste foarte bine si repede, dar e ca si cum se chinuie s-o invarta, o invarte de 2-3 ori aritmic si gata a pornit (indiferent de temperatura cu minus de afara).Dupa ce a pornit si merge putin, pot s-o pornesc de cate ori vreau eu ca dispare senzatia aia de dat in greu la electromotor cand porneste.Are bujii noi, baterie Bosch silver de 2 ani, 84 Ah, exact cum era si a ei originala, alternatorul incarca foarte bine, masina in general e impecabila.De la 83 000 km ,de cand am luat-o, face la fel dimineata la prima pornire pe frig (de la cateva grade Celsius in jos), d-aia ii schimbasem bujiile si bateria (fie vorba intre noi, bateria originala Toyota a pus-o tata pe Passat de 2.0 dupa ce am aruncat-o eu si porneste brici si-n ziua de azi).
  Masina are pornire la buton...nu-mi dau seama de ce prima pornire e taras grapis asa (zici ca-si da duhul).Pun butonul de mai multe ori fara sa calc ambreiajul ca sa se invioreze si bateria si bujiile, invarte chinuit dar porneste repede si merge impecabil.Cauze posibile daca ati patit asa ceva?

 • #2
  https://www.youtube.com/watch?v=MuX9TdOwpUE
  asa face?

  Comment


  • #3
   Originally posted by stefangik View Post
   Cam asa, invarte ceva mai balbait si mai rar, dar porneste mai repede fata de motorul din filmulet (in film parca invarte mai rotund electromotorul).

   Comment


   • #4
    Originally posted by bigman_1971 View Post
    Cam asa, invarte ceva mai balbait si mai rar, dar porneste mai repede fata de motorul din filmulet (in film parca invarte mai rotund electromotorul).
    Electromotoarele la aceste masini sunt calculate la limita(1,8KW)Daca il schimbi cu unul de 2 KW invirte mai puternic.Majoritatea pornesc asa .

    Comment


    • #5
     Si eu am avut probleme cu pornirea la Avensis 2.2 D4D...pana cand acum o saptamana nu a mai pornit...in decembrie am schimbat SCV-ul la Toyota, dar degeaba...acum am schimbat electromotorul si...momentan, trage cheia cum se spune...sper ca asta sa fi fost...cost: 1000 lei

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
     Politica de Securitate Google