Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Consum 1.4 d4d

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  Originally posted by edikoven17 View Post
  eu am un consum ceva mai mare, la acelasi motor, 1,4 D-4D, prim oras (Bucuresti)la 600km imi arata cam 8,8l, si asta in conditii de condus normale,nu sport,mixt adica la 1200km, din care 600km prin Buc si restul in afara aveam consum 7,1l, consum pe autostrada cu 2 persoane+2 genti, imi arata un consum de 5,4l...
  ma gandesc ca poate ceva nu e in regula la ea,mi se pare mult prea mare consum de 8,8l prin oras la motorul asta.
  Atat consuma! In sfarsit mai apar pe aici si tipi sinceri!!! Dupa 25000 km am constat: consum in oras intre 7,5l si 8,5l, in afara la 100-130km pe ora 5,5-6,5l. Valorile din cartea tehnica si chiar cu 1l in plus sunt imposibil de scos. Diferentele intre valorile declarate si cele reale sunt imense. La service evident ca "specialistii" au spus ca totul este ok.

  Comment


  • #32
   Mie imi ia consum mixt cam 6.5 cu trafic lejer in oras si cam cu 100 km/h in afara. In cartea tehnica spune 4.7 pt consumul mixt dar e imposibil de atins, poate cu motorul oprit la vale ca la dacia 1300. E o mare vrajeala consumul publicat de Toyota, un marketing nesimtit ce treb sanctionat de opc.
   2008 Corolla 1.4 D4D 5MT

   Comment


   • #33
    consum

    Originally posted by alexc View Post
    Mie imi ia consum mixt cam 6.5 cu trafic lejer in oras si cam cu 100 km/h in afara. In cartea tehnica spune 4.7 pt consumul mixt dar e imposibil de atins, poate cu motorul oprit la vale ca la dacia 1300. E o mare vrajeala consumul publicat de Toyota, un marketing nesimtit ce treb sanctionat de opc.
    Cosumul, dupa cate stiu eu se calculeaza cu masina in ordine de mers (sofer =80kg, plinul facut fara bagaje) pe un segment de drum drept si cu viteza constanta. Numai asa se poate obtine consumul din cartea tehnica: drum drept fara curbe sau inclinatii, fara acceleratii, viteza costanta 50 km in oras in treapta maxima superioara si 90 km in afara treapta maxima de viteza.

    Comment


    • #34
     Originally posted by alexc View Post
     ... E o mare vrajeala consumul publicat de Toyota ...
     La acelasi motor dar la Auris, dupa cateva sute de km de mers numai prin oras, am obtinut la un moment dat un consum mediu de 5,9. Dar in urmatoarele conditii:
     - mers numai prin Braila - la orele cand circulam, nu era f aglomerat, doar semafoarele ma opreau;
     - fara demaraje bruste, fara "liniute" cu ceilalti participanti la trafic, viteza legala;
     - nu mai parcam masina in garaj (o lasam in fata blocului). Manevra asta (scos/introdus masina in garaj zilnic) imi "fura" cam 0,2 in plus, pe timp cald;
     - aveam mai mult de 10.000 km la bord.
     La un drum facut afara Braila - Focsani - Braila, regulamentar (mers aproape constant cu 100 in afara localitatilor) am scos un consum mediu de 4,2. Era vara.
     Concluzie proprie: se poate sa te apropii de consumurile din cartea tehnica, dar in conditii f greu de obtinut.
     Ce am postat mai sus a fost ca un experiment propriu. Am vrut sa vad daca se poate. A fost singura data cand m-am straduit sa fac asa ceva. Media prin oras, in conditii normale, era de 6,3.
     Consumurile de mai sus erau indicate de CB. Nu am calculat consumul mediu la pompa.

     Comment


     • #35
      salut! consum mediu brasov-ploiesthttp://www.youtube.com/watch?v=wXdeTxZdFfc (mentionez ca am resetat calculatorul la iesire din bv)

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
      Politica de Securitate Google