Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Consum 1.4 d4d

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Consum 1.4 d4d

  Salut si bine v-am regasit pe acest nou forum.Sunt interesat si eu de acest motor pe noua corolla deoarece sper ca pana la sfarsitul acestei luni sa vina si ea odata ca m-am saturat de asteptare.Vreau sa stiu cum se comporta acest motor la consumul in oras cat si afara la viteze cat de cat legale si cu ce tipuri de motorina.

 • #2
  salut si bine ai venit pe forum,

  eu am noua corolla cu motor 1.4 d-4d. sunt foarte multumit de acest motor, din toate punctele de vedere. consumul mediu (de cand am cumparat masina) este undeva la 6.2 l/100km (asa indica computerul de bord); tin sa precizez ca masina merge in proportie de 60% in afara orasului. Am mers acum la munte, 4 persoane in masina, bagaje si snowboarduri pe masina, si a consumat 6.4 la viteze de pana la 120km/h si pe un traseu total de vreo 1000km. luni duc masina la revizia de 15.000km si sunt curios cum s-a comportat pana acum din punct de vedere tehnic. Ai intrebat de motorina: eu bag de la OMV, PentromV si vechiul Petrom, motorina EURO 4 (Euro-Diesel 4). Cand am luat masina mi s-a recomandat sa bag motorin EURO 4 si de la benzinarii consacrate. Deci nu am bagat EURO 5. Tot de la reprezentanta mi s-a spus ca e bine ca odata la 5000km sa mai bag motorina de la RomPetrol, eFix - cica e buna si curata cat de cat motorul.

  salutari
  TOYOTA COROLLA 1.4 D-4D LUNA, 2007, E15

  Comment


  • #3
   Exact model ca al tau trebuia sa imi vina si mie 1.4 d4d luna black dar mi sa luat de asteptare ca venea tocmai in martie si am comandat avensis luna 1.6 vvt-i ca e pe stoc si vine pana pe 20 ianuarie.Ce greutate are trecuta in talon masina de consuma doar 6.2 ?

   Comment


   • #4
    Masa proprie : 1367 kg. In carte scrie de un consum mult mai mic, dar pe mine ma multumeste acest 6.2l/100km. Inainte am avut un Ford Focus 2 (1.6) pe benzina si consuma foarte mult. Acum ma bucur c-am trecut pe motorina.
    TOYOTA COROLLA 1.4 D-4D LUNA, 2007, E15

    Comment


    • #5
     6,2/100km este destul de mult pt acest motor. Am avut megane de 1,6,110cp care imi lua mixt 6,4l/100km, chiar in varianta cu 4pers+bagaje. Chiar ma sperie gandul ca voi avea o masina care consuma aproape identic cu cealalta, ce ghidusie am mai facut atunci....

     Comment


     • #6
      masina e destul de grea, eu unul zic ca e bine 6.2 la drum lung 4 pers + bagaje.La mine la Xsara cu motor de 2.0 hdi la 110-130 imi ia 6.5% cu 2 pers in masina si bagaje max 10 kg, inainte ce e drept imi lua undeva la 5 dar acum masina are aproape 90.000 km.

      Comment


      • #7
       Eu am un consum mediu de 6,1 la Corolla 1,4 D-4D după aproximativ 20.000 km (60% s-a mers în oraș).
       BMW 3 GT / 2.0d / AT Sport / Luxury Line / 2016
       Mazda CX5 / 2.0i AWD / MT / Attraction / 2012
       Toyota Aygo / 1.0 VVTI / AT / Luna / 2008

       Comment


       • #8
        re!

        consum de 6,2 e cam mult pt. motorul de 1,4............in regim mixt corolla 2.0 d4d consuma 6,4......afara imcarcat cu 4 persoane full portbagaj mers 120-140 ......cu reprize chiar si la 190km.........consuma 5,8......deci nu vad de ce ar consuma 1.4 d4d mai mult doar datorita greutatii si lipsei treptei a 6

        Comment


        • #9
         pai la consumu asta e cu dus si intors parerea mea , la 140 cred ca e important si cuplul 190 pe langa 280 ...

         Comment


         • #10
          eu sunt multumit de consum. conteaza si pe ce drumuri mergi - adica cat sunt de aglomerate, daca te grabesti si asa mai departe. eu fac multe drumuri timisoara-arad-deva sau timisoara-cluj. sunt drumuri cu trafic intens.

          am incercat sa merg si la consum. si daca merg lejer si nu depasesc tot ce-mi iese in cale, incepe sa scada de la 6.2. uite de exemplu, am fost pana in germania, 2 persoane + bagaje, si la intoarcere am fost 4 persoane + bagaje. am mers lejer pe autostrada, adica 130. consumul s-a stabilizat la 5.3.

          tin sa mentionez ca abia azi am resetat pentru prima data consumul mediu, de cand am luat masina. deci e un consum cumulat in 15000km, resetat dupa prima alimentare, mers pe drumuri bune si mai putin bune, iarna pe la munte si asa mai departe.

          ce vreau sa spun e ca daca vrei sa scoti consum, SE POATE, dar masina e facuta sa mearga si daca tot stai cu ochii pe consumul mediu, eu zic ca nu e ok... incearca sa mananci cat sa nu mori de foame si o sa vezi cum stau lucrurile (nu stiu cat de buna e analogia, dar merje )
          TOYOTA COROLLA 1.4 D-4D LUNA, 2007, E15

          Comment


          • #11
           am uitat sa adaug un lucru:

           eu zic ca motorul de 1.4 (90CP) pe o masina ca, () corolla este obligat sa consume mai mult, deoarece corolla e cam la dimensiunile avensisului, deci trebuie sa traga mai mult. pe vechea corolla (hatchback) se potriveste de minune un 1.4 sau pe auris, dar pe corolla e cam mic. (zic eu)
           TOYOTA COROLLA 1.4 D-4D LUNA, 2007, E15

           Comment


           • #12
            Asta e unul din motivele pentru care am luat motorul de 2 litri. Mi se pare cam mare si cam grea masina pentru motorul de 1.4. Sa face o scurta compartatie acelasi motor e si pe Yaris, tot 1.4 D-4D. Ok nu zic ca motorasul nu face fata la motorizarea si pentru orash ar fi de ajuns dar pentru drumuri mai lungi si un regim mai sportiv... e micut motorul.
            Toyota Corolla 2.0 D-4D ianuarie 2008
            Toyota Corolla 1.8 Dx 1987

            Comment


            • #13
             Originally posted by Bizutz View Post
             am uitat sa adaug un lucru:

             eu zic ca motorul de 1.4 (90CP) pe o masina ca, () corolla este obligat sa consume mai mult, deoarece corolla e cam la dimensiunile avensisului, deci trebuie sa traga mai mult. pe vechea corolla (hatchback) se potriveste de minune un 1.4 sau pe auris, dar pe corolla e cam mic. (zic eu)
             nu cred ca va consuma mult, in regim de condus normal (neagresiv , Si ce daca ma depaseste un Matiz ? ) eu am scos 4.7 si mers constant 100-110 pe exact 90 de km cu masina la 1000 km parcursi. Cred ca e rezonabil. Si cele pe benzina au la un condus normal in jur de 6, in oras in functie de aglomeratie e alta poveste.

             Comment


             • #14
              mie in Buc imi ia 10 la 2.0 D4D
              masina are 150 km facuti doar

              Comment


              • #15
               David la tine in primul rand e prea noua si nerodata....mai las-o sa mearga....in la doilea rand.....nu e submotorizata...uitati-va la concurenta si o sa observati ca si ei au o gramada de masini cu motoare care dau impresia de masini submotorizate ...numai ca ne-am obijnuit noi sa inceapa cifrele avand 3 numere obligatoriu..... hai sa fim seriosi masina nu sare de 1400 de kg....asa ca ne e cazul...apropo de Yaris...motorul mie mi se pare umpic prea puternic pentru ea
               Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
               Politica de Securitate Google