Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Senzori presiune roti

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Originally posted by Trokyb12 View Post
  Salutare
  Au acum oferta de Iarna la pretul de 598 lei fara tva ( 4 senzori
  Bafta
  Merci de raspuns! Pana la urma nu sunt asa de scumpi. Eu as vrea sa ii cumpar pentru jantele de aliaj care am sa le cumapar la vara asa ca mai am timp dar eram curios cam la ce pret ajung o pereche la reprezentanta.
  Toyota Corolla 1.6 Luna Black Beauty

  Comment


  • #17
   ■ Cum să inițializați sistemul de avertizare a presiunii īn anvelope (TPMS)

   1 Opriți vehiculul īntr-un loc sigur și opriți motorul.

   Inițializarea nu poate fi efectuată īn timp ce autovehiculul se mișcă.

   2 Reglați presiunea de umflare a anvelopelor la nivelul presiunii de umflare a anvelopelor rece. Asigurați-vă că reglați presiunea īn anvelope la nivelul presiunii de umflare a anvelopelor rece. Sistemul de avertizare a presiunii īn anvelope va funcționa pe baza acestui nivel de presiune.

   3 Rotiți comutatorul motorului īn poziția "ON" (vehicule fără sistem de taste inteligente) sau modul IGNITION ON (vehicule cu sistem de taste inteligente).

   4 Apăsați și țineți apăsat butonul de resetare a avertismentului pentru presiunea īn anvelope pānă cānd lampa de avertizare a presiunii īn pneuri clipește lent de 3 ori.
   5 Vehicule fără sistem de taste inteligente: Așteptați cāteva minute cu comutatorul motorului īn poziția "ON" și apoi rotiți comutatorul motorului īn poziția "ACC" sau "LOCK".

   Vehicule cu sistem de cheie inteligentă: Așteptați cāteva minute cu comutatorul motorului īn modul IGNITION ON și apoi opriți motorul.
   Last edited by G3n3818; 04-03-2018, 08:02 AM.

   Comment


   • #18
    Buna ziua
    A mutat cineva zenzorii de presiune pneuri de pe jante de tabla pe jante de aliaj?
    Este posibila aceasta operatie fara a deteriora senzorii?
    Aceasta operatie as dori sa o fac penru Toyota Corolla ,1,6 benzina Luna.
    Last edited by gulco666; 08-07-2020, 07:47 AM.

    Comment

    Working...
    X
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
    Politica de Securitate Google