Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ridicarea automata a geamurilor

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Ridicarea automata a geamurilor

  Salutare,
  Am citit ca pe alte masini se poate activa ridicarea automata a geamurilor la blocarea usilor din telecomanda de pe cheie. Aveti idee daca se poate si pe Corolla Luna?
  Specific ca cei ce activau aceasta optiune asta erau cei cu Opel Astra H si o faceau la service-ul autorizat.

 • #2
  Corect, la Astra se poate. Eu am avut un Astra H si aveam acea optiune, e utila dar la urma urmei e si un moft. Poti trai si fara ea. La Corolla nu se poate nici macar la Sol. Din cate stiu eu. De incercat am incercat dar nimic. Mi se pare absurd si faptul ca au facut toate geamurile auto la fel ca cel de la sofer sa se ridice cu click. Si apropo de geamuri, ati observat ca daca blochez geamurile sa nu poata fi deschise de catre pasageri nici soferul nu le poate deschide daca nu deblocheaza butonul?!?! Mi se pare total aiurea. In fine mofturi!
  Toyota Corolla 2.0 D-4D ianuarie 2008
  Toyota Corolla 1.8 Dx 1987

  Comment


  • #3
   Pacat, pot trai si fara asta dar ar fi fost foarte utila. Intr-o zi am uitat un geam lasat la jumatate.

   Comment


   • #4
    Originally posted by MMarian View Post
    Salutare,
    Am citit ca pe alte masini se poate activa ridicarea automata a geamurilor la blocarea usilor din telecomanda de pe cheie. Aveti idee daca se poate si pe Corolla Luna?
    Specific ca cei ce activau aceasta optiune asta erau cei cu Opel Astra H si o faceau la service-ul autorizat.

    Aceasta functie se poate introduce la orice masina cu geamuri electrice. Este adevarat ca o parte din masini (in special cele nemtesti) au montata comanda (este practic un releu care se cupleaza la alarma sau la inchiderea centralizata, daca nu exista alarma) insa Toyota nu are.
    Partea proasta a lucrurilor este ca trebuie scoasa fata de usa unde sunt butoanele (in cazul de fata portiera soferului) si stiti foarte bine ca acolo unde umbla "mesterul roman" lucrurile nu mai stau asa bine ca inainte. Lucrul facut in fabrica, ramane lucru facut in fabrica. Este posibil ca dupa aceasta operatie sa apara greierasi sau diferite zgomote in portiera respectiva.
    Operatia se face la service-urile care se ocupa cu montaj alarme, etc.

    Comment


    • #5
     Asta e litera de lege..unde umbla romanul apar repejor greierasi....eu am renuntat la alarma si al senzori de parcare tocmai din aces motiv...(e adevarat la alarma am renuntat si din cauza ca am smart start )
     Am priteni destui care sunt patiti cu faza cu montatul de alarme de romani!!!
     Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".

     Comment


     • #6
      ok, am inteles ca unde umbla romanul nu e treaba buna... dar se poate pune asa ceva ? mi se pare o functie foarte buna si ma bate gandul sa pun un asemnea sistem...
      TOYOTA COROLLA 1.4 D-4D LUNA, 2007, E15

      Comment


      • #7
       in general cei care pot face asta sunt cei ce pun sisteme de alarma, mai ales ca ei stiu foarte bine ce se intampla (inchidere centralizata, ridicare geamuri). mie mi-ar fi placut aceasta functie pe comanda de la cheie.. nu am alarama si nici nu prea intentionez sa pun. recomandat ar fi sa mergi la o firma agreeata de toyota (pt garantie).
       tin minte ca mai acum cativa ani am pus o alarma pe un peugeot si a fost foarte simplu sa rezolv inchiderea centralizata, avea un buton la bord pentru blocarea usilor... alarma avea un releu incorporat care primea comanda atat la activare cat si la dezactivare (sistem de alarma), a fost doar o chestie de potrivire a contactelor de pe releu cu cele de la buton. mai dificil ar fi pe masinile ce nu au acest buton, in cazul asta trebuie sa incerci firele pana gasesti ce trebuie (cazul geamurilor).

       Comment


       • #8
        eu posed o toyota corolla SOL . intr-adevar faza cu butonul de blocare al geamurilor asa e . nici macar soferul nu poate ! si eu vreau sa fac sa mearga deschiderea/inchiderea geamurilor din telecomanda (electrice fata/spate) dar nu stiu cum ... daca afla cineva rog sa-mi dea un PM

        Comment


        • #9
         Originally posted by Bizutz View Post
         ok, am inteles ca unde umbla romanul nu e treaba buna... dar se poate pune asa ceva ? mi se pare o functie foarte buna si ma bate gandul sa pun un asemnea sistem...
         Se poate face,dar in primul rand trebuiesc facute si celelalte geamuri,spate si dreapta fata,sa se ridice automat.Toate acestea se leaga la un modul de ridicare automata a geamurilor cand se inchid usile,acesta fiind comandat de UCH sau alarma daca aceasta exista.Cred ca toata afacerea costa in jur de 300-400 roni.Cea mai mare problema este sa faci sa se ridice si celelalte geamuri automat,sunt foarte scumpe acele module care se pun in serie cu butonul de ridicare a geamului.

         Comment


         • #10
          eu am gasit pe un site o chestie http://bluexenon.ro/produse/geamuri-...a-a-geamurilor
          ar merge asta si pentru corolla ?

          Comment


          • #11
           ca sa nu deschid un alt thread: se pot face si celelalte geamuri sa se deschida/inchida dintr-o singura apasare de buton(ca cel de la sofer)?
           Originally posted by dj_luchian View Post
           eu am gasit pe un site o chestie http://bluexenon.ro/produse/geamuri-...a-a-geamurilor
           ar merge asta si pentru corolla ?
           produsul din linkul oferit de mine poate rezolva si chestia asta?

           Comment


           • #12
            Userul dan.gutu are dreptate cu acel modul suplimentar care sa-ti ridice geamurile automat dupa ce ai inchis masina din telecomanda, aici il puteti comanda:

            https://www.aliexpress.com/item/Auto...a1ad1a31dd9d02

            iar aici aveti un tutorial video cum se monteaza:

            https://www.youtube.com/watch?v=bGPi_GKTQEU


            Hai ca nu este asa de greu, nu trebuie sa mergi in service!

            Spor la treaba!

            Comment

            Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
            Politica de Securitate Google