Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfaturi la achizitionarea unei Toyota Corolla 2003 1.6 VVT-i

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

arata bine masina. merita cu siguranta banii. am si eu o corolla ca asta, are 220.000 si nu prea a fost ingrijita pana sa ajunga la mine. pana acum i-am schimbat sonda lambda din-naine de catalizator si intinzatorul de la cureaua de accesorii, in rest doar ulei, filtre, placute si bucsi la bara stabilizatoare. dupa parerea mea o toyota e mai rezistenta decat un bmw si pretul este la jumate, numai ca la noi toata lumea isi ia bmw ca sa dea mai bine prin cartier. singurul lucru care il regret este ca nu mi-am luat corolla aia de 1.8 vvtl-i de 192cp in rest super ok

Comment

Sincer sunt 90% convins dupa ceea ce ati postat voi. Acum totul depinde de vanzator. Daca masina este asa cum a spus el si nu necesita decat schimbarea unei bielete antiruliu, e ca si cumparata.
      Astept cu nerabdare sa vina omul din Marea Britanie si sa ma intalnesc cu el.
      Apropos: cat m-ar costa o bieleta antiruliu si un schimb complet de ulei, filtru ulei, filtru aer, filtru polen la un service mai de cartier? Ce ulei se pune la scula asta ? 5w30, 5w40 sau 10w40 ?
      Sa ne infratim cu popoarele arabe! Sa le dam apa la schimb cu benzina!

Comment

Originally posted by Aantonio View Post
        Sincer sunt 90% convins dupa ceea ce ati postat voi. Acum totul depinde de vanzator. Daca masina este asa cum a spus el si nu necesita decat schimbarea unei bielete antiruliu, e ca si cumparata.
        Astept cu nerabdare sa vina omul din Marea Britanie si sa ma intalnesc cu el.
        Apropos: cat m-ar costa o bieleta antiruliu si un schimb complet de ulei, filtru ulei, filtru aer, filtru polen la un service mai de cartier? Ce ulei se pune la scula asta ? 5w30, 5w40 sau 10w40 ?
        5w30 , are si aditivi in el . In plus are cea mai larga plaja de utilizare functie de temperatura mediului ambiant . Eu folosesc Mobil 1 5w30 ESP formula , ulei special facut pentru Ford . Va veni Vio adica Zeus si va spune MOTUL 5w30 , este acelsi ulei doar ca este facut de o rafinarie din Olanda ... oare sa fie aia cu alta chimie fata de cei de la Castrol sau Mobil ??? Oricum , indiferent de care marca din astea 3 folosesti , sa fie 5w30 .

Comment

de ulei sa il intrebi pe el ce a pus. de obicei se pune 5w-30 cam 150-180 de lei 5 litrii

FA cam 50-80 lei depinde de care e
          FU cam 20-45 lei
          FP cam 60-80 lei depinde daca e sau nu cu carbon activ

iti recomand sa schimbi amandoua bielete antiruliu. pretz nu stiu exact , dar te poti interesa la magazine sau la toyota cred ca mai mult de 75-120lei / buc nu e

de service depinde cat iti iau baietii. dar mai mul de 100 nu

ce mai e important sa intrebi omu cand a schimbat lichidul de frana ultima data ani sau km ... si daca e necesar ( adica mai mult de 2 ani sau mai mult de 30 000km) iti recomand sa il schimbi si pe el .e pt saftey ul tau.

Motul este Made in France vali ... si se pune si pe Mig 29

Comment

Motul este Made in France vali ... si se pune si pe Mig 29 [/QUOTE]

Zauuuu ??? Inseamna ca ELF se fabrica in Olanda ... ... cat priveste uleiul pentru MIG-uri iti spun ca este acelasi cu cel din tarnsformatoarele de la Electrica . Chiar nu glumesc , uleiul pentru Mig-uri are aceleasi caracteristici ca cel din transformatoarele electrice ... dar e ceva mai toxic si putin mai coroziv , tot serios vorbesc !

Comment

Ok. Deci s-a adjudecat: 5w30 it is. Si o sa schimb si ambele bielete daca tot fac o treaba.
              Multumesc inca o data ptr raspunsuri. Sunteti mai de treaba si mai seriosi decat cei de pe alte forumuri.
              Se vade ca numai oamenii seriosi au TOYOTA.

Comment

Am sunat azi la un importator de piese auto. I-am dat seria si mi-a dat urmatoarele preturi:
                Ulei Castrol edge 5w30 : 1L = 56.3 lei
                Filtru ulei : 20 lei
                Filtru aer: 38 lei
                Filtru polen: 65 lei
                Filtru benzina: 51 lei stiam ca nu se schimba la benzinarele astea
                Bieleta antirului: 77 lei
                Garnitura buson baie ulei: NU AU
                Am uitat eu sa intreb de bujii si de lichid frana. Banuiesc ca bujiile sunt undeva la 50 lei 4 buc si se schimba pe la 30.000km maxim 45.000km. Cat despre lichidul de frana cred ca e DOT3 nu ?
                Oricum, una peste alta, la cate prostii mi-au bagat unii in cap ca-s scumpe piesele si nu se gasesc, pot spune ca mai ieftin de atata nici ca se putea.

Comment

Ulei gasesti si mai ieftin daca mai cauti.
                  Avensis SW 2.0 D-4D & Celica 1,6L

Comment

DOT4 .s-ar putea sa ai model cu filtru de combustibil, dar nu cred totushi . el exista dar nu se schimba decat o data cu pompa de benzina ... asa ca nu cred

Comment

Fac o calatorie la Toyota Ploiesti si platesc o constatare mecanica. Daca e sa-mi zica baietii aia acolo sa o pun si pe tester, platesc si o diagnoza. O sa ii pun sa se uite calumea si sa-mi spuna si aspectul asta: daca se schimba sau nu filtru de benzina.

Comment

Originally posted by Aantonio View Post
                        Fac o calatorie la Toyota Ploiesti si platesc o constatare mecanica. Daca e sa-mi zica baietii aia acolo sa o pun si pe tester, platesc si o diagnoza. O sa ii pun sa se uite calumea si sa-mi spuna si aspectul asta: daca se schimba sau nu filtru de benzina.
                        Sfatul meu este sa folosesti lichid de frana si de racire doar de la Toyota . E putin mai scump dar nu o sa ai probleme . In ceea ce priveste uleiul motor vezi ca gasesti la bidon de 4 litri la preturi bune daca ai rabdare sa cauti .

Comment

Antigel da , lichid de frana nu :> .. uite ca io asa folosesc ce faci ? prabushesti migu peste mine ?

Comment

Originally posted by vali44 View Post
                            Sfatul meu este sa folosesti lichid de frana si de racire doar de la Toyota . E putin mai scump dar nu o sa ai probleme . In ceea ce priveste uleiul motor vezi ca gasesti la bidon de 4 litri la preturi bune daca ai rabdare sa cauti .
                            Referitor la ulei, am gasit si mai ieftin. Cat despre lichidul de frana si antigelul, o sa intreb pe baietii de la service Toyota ce sa pun. Acum sincer ma gandesc ca as putea sa fac o ghidusie si sa cumpar de la ei astea dar sa le pun in alta parte. Astfel economisesc la mana de lucru care e foarte scumpa la reprezentanta.

Comment

prabushesti migu peste mine ?[/QUOTE]

Ehhhh , nu peste tine ca esti un tip de treaba dar as avea eu un loc interesant , tot acolo in Bucuresti , unde as da 4 bombe de 500 de kg si nu as avea nici un regret ...

Comment

Cu parere de rau va spun ca ceea ce e in poze nu corespunde cu realitatea! Pacat! Se poate inchide acest thread!

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google