Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

senzor oxigen

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • senzor oxigen

  Buna ziua!Va rog sa-mi spuneti de ce s-a stricat senzorul de oxigen? Ce am facut sau n-am facut?

 • #2
  salut,
  mai exact cum anume s-a stricat ?
  senzorul de oxigen are si el o durata de viata limitata, undeva intre 150 si 200 mii de km, nu tine o vesnicie;
  in cele mai multe cazuri "stricarea" consta in arderea (intreruperea) rezistentei de incalzire;
  mai exista posibilitatea sa fie contaminat: http://www.walkerproducts.com/wp-con...2_symptoms.png

  in orice caz nu cred ca e din cauza ca ai facut tu sau nu ceva;
  corolla 2008 1.6 dual vvt-i

  Comment


  • #3
   helo,abia ca am facut 6500 km!!!!

   Comment


   • #4
    as mai vrea sa intreb cam cati km este nevoie pt un test drive? si daca ar fi trebuit sa-mi dea masina la schimb pe perioada cat a fost masina mea la reparatie?
    Last edited by carmengovor; 04-29-2015, 12:32 PM.

    Comment


    • #5
     desi nu dai nici un fel de detalii legate de problema, nici nu ne spui despre ce tip de masina discutam si nici eu nu sunt ghicitor in stele, incerc totusi un rationament: ai cumparat o masina noua si la 6500 km a aparut o eroare in ECU - problema la sonda lambda; ai dus masina la reprezentanta pt. diagnoza/reparatie in garantie si nu ti-au dat o alta masina pe perioada reparatiei;

     cateodata mai crapa si sondele astea inainte de termen, daca nu cumva a fost inlocuita cu una veche la prima revizie/verificare sau poate chiar la livrare;

     citeste cu atentie conditiile de garantie si reparatii in garantie si vei sti exact daca trebuia sa iti dea o alta masina sau nu pe perioada reparatiei; nu cred ca vreun coleg de forum stie ce scrie in contractul tau;

     referitor la test drive - depinde de sofer; pt. unii sunt suficienti 10 km pt. a-si da seama ce poate o masina si ce puncte slabe are iar pt. altii nu sunt suficienti nici 100 km
     Last edited by lorentzo72; 04-29-2015, 16:39 PM.
     corolla 2008 1.6 dual vvt-i

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
     Politica de Securitate Google