Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Aygo o masina cu mult zgomot?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Aygo o masina cu mult zgomot?

  Salut tuturor membrilor acestui forum.
  Sunt proaspat posesor al modelului Aygo (din considerente de consum) cumparata second hand, an fabricatie 2011 inca in garantie.
  Dupa 400km cateva impresii, multumit de comportamentul masini, destul de incapatoare, chestii care le stiti cu totii, problema care ma nemultumeste este zgomotul motorului, nu am cum sa fac comparatie si intreb aici daca toate fac la fel.
  A incercat cineva sa antifoneze masina? daca da sunt curios de rezultate si daca merita efortul, o sa intreb la toyota daca permit asa ceva fara sa pierd garantia ramasa.
  Ma intreb cum o firma ca Toyota nu rezolva problema asta sau doar masina mea face asa.

 • #2
  Aygo este o mașină relativ gălăgioasă. Motorul se aude destul de pronunțat în interior. Mie îmi place motorul de 1 litru.
  Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

  Comment


  • #3
   Daca tot sunt in perioada intrebarilor, mai incerc una: masina mai are 2 ani si jumatate garantie, daca merita sa fac reviziile la toyota la preturi destul de piperate, sau renunt la ea si fac singur tot ce e de facut la ea.
   Ce acopera de fapt garantia, si daca cineva a intampinat greutati cu garantia?

   Comment


   • #4
    Aici depinde și de dealer. Dacă faci reviziile în altă parte, dar utilizând consumabilele recomandate și respectând intervalele de service, nu ar trebui să ai probleme.

    Dar, din experiență, fiecare reprezentanță are propria viziune despre acest lucru. Cei de la Iași, de exemplu, recită automat partea cu pierderea garanției la folosirea consumabilelor din altă parte.

    Ai putea merge în altă parte să faci revizia, folosind consumabilele recomandate, economisind astfel și manopera. Poți găsi chiar și cele OEM aici pe forum. Garanția este descrisă aici.

    În ce privește oportunitatea unei astfel de inițiative, tu decizi.
    Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

    Comment

    Working...
    X
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
    Politica de Securitate Google