Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Martor aprins

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Martor aprins

  Buna ziua

  Sunt pou pe acest forum si nou proprietar de Toyota Aygo

  Azi dimineata la pornirea masinii am observat ca martorul din bord"'semnul exclamarii intr-un cerc de culoare garbena'' nu se mai stinge.....Daca ma puteti ajuta cu un sfat sau daca a mai patit cineva asa ceva..Masina este din 2007


  Multumesc

 • #2
  Salut, verifica sa nu-ti fi ramas vreo usa deschisa. nu stiu la aygo, dar la auris se aprinde "!" odata cu "Low Fuel"

  Comment


  • #3
   Acel martor mai ramane aprins si atunci cand frana de serviciu(cea de mana) nu este coborata in totalitate,sau deasemenea ptr a indica alte avarii sau senzori defecti .Din cate stiu eu la mine la Auris se mai aprinde in momentul care raman fara benzina.Cauze sunt multiple ,eventual poti pune si o poza ,doua sa vedem ce ai in bord la stationare si in mers...
   Last edited by AdrianP; 07-19-2013, 18:15 PM.

   Comment


   • #4
    Originally posted by Alex981 View Post
    Salut, verifica sa nu-ti fi ramas vreo usa deschisa. nu stiu la aygo, dar la auris se aprinde "!" odata cu "Low Fuel"
    Verifica nivelul lichidului de frana si completeaza-l daca e cazul . Daca spui ca masina este din 2007 ar fi bine sa verifici placutele de frana . Odata cu uzura acestora scade si nivelul lichidului din rezervorul pompei de frana , lucru ce duce la aprinderea lampii .

    Comment


    • #5
     Aygo benzina/gpl. S-a aprins martorul de motor cand am oprit dupa mers circa 20 de minute. Am consumat rezervoarele si am alimentat cu gpl si benzina extra 99. Dupa am mers pana in 10 km pe benzina si martorul s-a stins singur, dupa care am mers normal pe gpl.

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
     Politica de Securitate Google