Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Geam plesnit de la caldura

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Geam plesnit de la caldura

  Asta este norocul meu, uneori trebuie sa plec foarte dimineata la munca. Intr-o dimineata foarte geroasa, am dat maxim pe cald cu circulatie interna a aerului si in 10 minute mi-a pocnit parbrizul (cu mare sgomot) exact la radacina lui, in dreptul soferului. In 10 zile spartura s-a intins de la o margine la alta si se intindea numai in zilele de frig afara si cald in masina. A mai patit cineva asa? In plus, este prima masina la care geamul a inghetat pe din interior. Conduc fel de fel de masini din 1991 incoace si nici la camioane nu am vazut asa ceva. Poate spune cineva de ce acest fenomen? (am facut verificari, masina a fost corect inchisa, nu cred ca avea pe unde patrunde frug de afara).Si o ultima intrebare: cat costa un parbriz nou (mai bun)?

 • #2
  Originally posted by tamasheni View Post
  Ieri am intrat intr-un shantz nesamnalizat pe strada Smaranda Braescu - completand o lista de alte 4 masini avariate - shantz facut de cei de la gaze, nu mai lat de 40 cm insa adanc de vreo 40. Adica exact cat sa imi intre roata din fata stanga pana la jumatate si sa nu mai iasa.
  Cred ca aici s-a "torsionat" caroseria.

  Comment


  • #3
   despre geamul crapat

   ...mi-am pus aceasta problema.. pare logica. dar atunci cand cu santul, am fost extrem de atent si am "lucrat" cu mare grija, mai ales ca este masina sotiei (si nu imi permit...). Mai degraba cred ca geamul a fost prost ori stramb pus, ori... Am la un opel din 1999 parbrizul ciobit de la piatra de sub pod si nu s-a intamplat nimic, nu s-a crapat nimic. Parca are alta consistenza. Masina Aygo este noua, are 6000 km facuti in oras, fara incidente. Dar am sa iau in calcul si caroseria,... desi... nu imi dau seama cum...! Dar cum as putea proba??

   Comment


   • #4
    lunete la VW Transporter am tot vazut spargandu-se de la ger iarna...dar parbrizul,NU
    Toyota Auris.D4D-2.0.

    Comment


    • #5
     Daca masina are si problema cu intrat apa in ea, e posibil sa se faca condens (care iarna ingheata). Aerul cald peste ghiata... POC
     Si eu am o fisura in parbriz, si cel mai ieftin am gasit la baietii astia: http://marctec.ro/ (255 lei cu TVA si montaj inclus).
     Saptamana viitoare ma duc sa-l montez.

     Comment


     • #6
      Originally posted by tamasheni
      A mai patit cineva asa? In plus, este prima masina la care geamul a inghetat pe din interior
      Condensul de pe geam se duce in jos iar daca nu are unde sa se scurga ingheata .si de acolo intreaga dandana ..am patit si eu dar cu alta marca de masina ..

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
      Politica de Securitate Google