Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Gluma RCA?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Gluma RCA?

  Salutare,
  Sunt nou pe acest forum / nou proprietar Aygo.
  Am hotarat sa iau o a 2a masina in familie pe care sa o foloseasca sotia in scopul masina de oras aglomerat (serviciu, cumparaturi, etc.).
  Cum am deja o masina, o skoda RS de 180 CP (va explic imediat relevanta herghleiei in topic) am zis ca masina sotiei sa fie ceva ce sa nu ma afecteze financiar prea mult. Am optat pentru o Toyota Aygo 2011, motor 1.0.
  Eu eram invatat la skoda de la brokerii de asigurari ca eram biciuit la tarife deoarece "ai caluti, platesti, chiar daca motorul e de 1.8" asa ca eram sigur ca 1 motor de 1.0 ar fi suportabil cu usurinta.
  Asadar, cu Bonus 4 RCA pe mine, skoda 1.8 Turbo 180CP, platest 900 RON pe an la Groupama (nu fac reclama ci doar evidentiez ca nu aleg rca ieftin, deci tind sa fiu un sofer responsabil fata de colegii de trafic).
  Am cumparat Aygo tot pe numele meu (sotia are permis recent) si cu Bonus 0 (nu are istoric de daune) mi se cere intre 1000 si 1600 RON pe an la aceleasi companii serioase.
  Nu vreau sa apelez la o firma urmarita ASF, neserioasa dar e absurd sa nu primesc un motiv concret asupra variabilei ce aduce aceasta suma.
  Zilele astea am dat si peste articolul ca din 18 Noiembrie 2016 toti asiguratorii sunt obligati sa plafoneze tarifele maxime la valoarea declarata de ASF. In lista, ca motor si vechime, nu ar trebui sa depaseasca 600 RON (care tot e mult pentru buburuza asta) dar asiguratorii imi spun ca mai dureaza 30 de zile (o minciuna) si tot nu o sa fie 600 RON. Acum trebuie sa achit undeva intre acele sume (medie de 1200 ron).
  Nu cred ca are sens sa apelez la o ruda pensioanara deoarece scade cu doar 15-20% din total...si tot ramane cat dau pe bestia de skoda.
  Asadar, va intreb dragi colegi: ce imi scapa? Zilele astea finalizez actele (astept anaf) si trebuie sa o inmatriculez. De ce e atat de mult un RCA pe o buburuza de 1.0 ?

  Va multumesc,

 • #2
  Astea sunt tarifele. In octombrie si eu am înmatriculat Aygo de 1 litru si cea mai ieftina oferta a fost 965 la Asirom, pt care am si optat. La Corolla, cu bonus 10 mi se pare, am 600 pe an. O sa scadă odata cu urcarea in clasa bonus.

  Comment

  Working...
  X
  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
  Politica de Securitate Google