Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

avensis 2.0 d4d 116 cp 2003 nu mai trage la cald dupa 3000 ture.

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • avensis 2.0 d4d 116 cp 2003 nu mai trage la cald dupa 3000 ture.

  de curand am achizitionat un avensis 2.0 d4d 116 cp 2003. problema e ca nu mai trage la cald dupa 3000 ture. am schimbat recent filtru aer si motorina se degeaba. si inainte facea la fel. am aduso personal din germania am luato cu un furtul la turbo care intra in intercooler fisurat si iam dat pe autoastrada 170 fara probleme. furtunul lam schimbat si acum intampin aceasta problema. uneori motorul moare la relanti. NU SE APRINDE NIMIC IN BORD. PE TESTER NU DA NIMIC. sa fie sorbul in rezervor infundat?

 • #2
  Si eu am avut prebleme asemanatoare la motorizare ca a ta doar pe corolla. Dupa mai multe diagnostice (turbina, injectoare, clapeta de acceleratie etc) puse la service Toyota, autorizate , de cartier,... problema era de la pozitionarea debitmetrului de aer (carcasa filtrului de aer la masina mea fiind inlocuita) am comandat de la dezmembrari una originala si problema a disparut. De mentionat ca inainte imi tragea si cu cea veche dar am umblat sa pe la debitmetru care era lipit cu silicon, posibil sa fi tras aer pe acolo. Verifica (daca zici ca ai schimbat filtrul de aer) debitmetrul adica scoate mufa si vezi cum trage. O sa se aprida becul la bord dar dupa ce vei pune la loc mufa se va stinge. Daca nu se stinge scoate borna la baterie pentru 30 secunde sa se reseteza eroarea. La inceputul comentariului am spus " probleme" s-a mai intamplat (asta de curand) si mai asemanator cu ceea ce spui adica la cald mai rau si problema a fost de la "valva control presiune turbo" este o piesa electronica pozitionata sub capacul motorului prinsa in doua suruburi. Iti trimit poze daca imi dai un e-mail. Nu sustin ca acestea ar fi problemele dar asta am patit eu si inteleg cat este de greu sa basbai.

  Comment


  • #3
   nu ma mai ajuta nimeni? nu a mai patit nimeni asa ceva ?

   Comment


   • #4
    am rezolvat problema. era de la sorbul din rezervor... super imbaxit.

    Comment


    • #5
     imi poate spune cineva un consum urban aproximativ? si cat arata pe computerul de bord consumul instant la relanti? la mine arata 3,3 litri

     Comment


     • #6
      Cu motorul asta, doar ca pe Corolla am pe oras (Brasov) 6,5-6,7 real, plin-plin.
      Last edited by stefangik; 05-21-2015, 18:57 PM.

      Comment


      • #7
       cat arata la voi consumul instant la relanti? la mine arata 35 l ?

       cat arata la voi consumul instant la relanti? la mine arata 35 l ? avensis t25 2003 2,0 diesel d4d

       Comment


       • #8
        Salut. Am si eu o problema la o Toyota Avensis 2.0 D-4D: nu se accelereaza mai mult de 3500 rpm si la aceasta turatie ajunge cam greu. Problema e si pe liber si in cuplu. Pe tester imi arata EGR dar am inlocuit 3 si cu toate la fel. Am inlocuit clapeta,la fel. Distributia e ok.Am inlocuit debitmetru de aer, la fel face. Poate ma ajuta cineva. Va multumesc!

        Comment

        Working...
        X
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
        Politica de Securitate Google