Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Avensis - timp franare

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Avensis - timp franare

  Are cineva idee daca Toyota Avensis (model 2007)- limuzina poate reduce viteza de la 102km/h la 66km/h in 0.68s ? Datale sunt "faptice", si "observate" cu aparatul de tip cinemometru (radar) din dotarea politiei romane.

  Ce distanta ar fi trebuit sa parcurga masina in acest timp (0.68s) si in care e distanta de franare pana la 0km/h.

  Multumesc anticipat.

 • #2
  Originally posted by mihailg View Post
  Are cineva idee daca Toyota Avensis (model 2007)- limuzina poate reduce viteza de la 102km/h la 66km/h in 0.68s ? Datale sunt "faptice", si "observate" cu aparatul de tip cinemometru (radar) din dotarea politiei romane.

  Ce distanta ar fi trebuit sa parcurga masina in acest timp (0.68s) si in care e distanta de franare pana la 0km/h.

  Multumesc anticipat.
  Personal cred ca DA . Ajuta la asta BA-ul si sistemul foarte eficace de franare al masinii. Personal am cerut la reprezentanta valoarea timpului de raspuns al sistemelor de securitate in caz de franare si , recunosc, i-am pus in mare dificultate ... au venit cu niste grafice dar eu ceream in continuare valori ! Pana la urma , au venit cu o valoare primita de la Toyota Europa 0,00x ! Daca valoarea era de ordinul zecimilor de secunda era banala ... asa , m-a multumit ! Apoi au urmat teste de franare pe sosea la diferite viteze .... am fost foarte multumit de rezultat , si recunosc fara sa ma laud , ca ma pricep sa testez fiare !

  Comment


  • #3
   Multumesc pentru raspuns vali44, m-ar bucura un raspuns mai exact. Am "testat" franele in cateva situatii nedorite si am fost foarte incantat cum am reactionat si cum a reactionat masina. Aveti idee cat de departe este Avensisul daca ne raportam la masinile de top care opresc in aproximativ 30m de la 100km/h?
   Reformulez cu o informatie suplimentara. E posibil ca Avensisul sa franeze in 0.68sec (680ms) in aprox 5m de la 102 la 66km/h? Orice informatie, cat mai concreta, in acest sens e bine venita.
   Multumesc anticipat.

   Comment

   Working...
   X
   Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
   Politica de Securitate Google