Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme consum

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Probleme consum

  Buna, sunt posesor a unei Toyota Avensis 2.2 D-Cat 177 hp 400nm si cam de vreo doua saptamani mi-a crescut consumul cu 1,3 litri (aveam 8,1 de luni de zile si acum am 9.4). MOtorina bag doar de la OMV (nu stiu numele dar ii cea mai scumpa si cu cantitatea cea mai mare de aditiv). nu am nici o eraore la computerul de bord, filtru de aer este curat, ce altceva ar putea fi? ar putea fi filtrul de particule?
  Daca stie careva la cati Km se reseteaza la computerul de bord consumul automat? de exemplu am avut o skoda fabia inainte si aia se reseta consumul la 2000 km.

  Va rog sa ma ajutati cu o sugestie. Multumesc
  Last edited by milica2992; 04-12-2013, 06:54 AM.

 • #2
  Salut, banuiesc ca nu ai facut un consum real ci te referi la cel aratat pe bord, parerea mea ca l-ai resetat din greseala si din acest motiv iti arata diferenta mare.
  Fa un plin si reseteaza si bordul, mergi cateva sute de km si fa un consum real la pompa paralel cu bordul si vezi ce diferenta ai.
  Filtrul de particule nu are treaba cu consumul.
  La Avensis T25 nu se reseteaza consumul decat manual de catre tine, nu stiu ce Ave ai tu
  Ave 1.8 Luna '08

  Comment


  • #3
   E posibil sa se regenereze filtrul de particule si de aici cresterea de consum. Cel mai bine fa un consum pompa-pompa, asa cum a zis Tudor Catalin. Eu nu cred ca ai motive de ingrijorare. Un consum real nu se face in cateva luni si mii de km. Reseteaza computerul si ia-o de la zero! Probabil ai si frecat-o mai mult in ultimele zile.

   Comment


   • #4
    Decat la T25 cu facelift se reseteaza manual. La cel de dinainte se reseteaza consumul la fiecare alimentare cu combustibil.
    http://img204.imageshack.us/img204/4009/tucashow3np.gif

    Comment


    • #5
     Originally posted by milica2992 View Post
     Buna, sunt posesor a unei Toyota Avensis 2.2 D-Cat 177 hp 400nm si cam de vreo doua saptamani mi-a crescut consumul cu 1,3 litri (aveam 8,1 de luni de zile si acum am 9.4).
     Buna, si eu am un Avensis ca si al tau. Consumul de 8,1 banuiesc ca e in oras, nu? La drum intins (Romania) sau autostrada cat iti consuma?
     As fi curios cat consuma la altii 2.2 D-CAT-ul, caci am impresia ca a mea 'bea' cam multisor. E drept ca depinde de talpa, dar in oras am undeva intre 7,8 si ... depinde; pe national sub 7 e f greu de scos, iar pe autostrada am avut 6,2 la condus constant cu 130.

     Comment


     • #6
      Buna,sunt si eu posesorul unui d-cat 177 cai si adevarul ca consumul este destul de mare.rar vad consumul sub 9 litri.vreau sa precizez ca locuiesc in germania si intradevar pe autostrada sub 160 km/h rar merg,dar in comparatie cu alte masini consuma mult.

      Comment


      • #7
       salutare !!!
       sunt posesorul unui Avensis D CAT de 177 cp din noiembrie, masina este din 2006 , cand am luat-o consumul ( pe cca 400 km )a fost de peste 9 l la o viteza de maxim 130-140 km /h , Dupa aia am curatat EGR --ul care era colmat peste 50 % , acum am un consum de cca 8- 8,4 l . Am facut un drum de cca 3000 Km - pana in Italia - grosul drumului facandu-l pe autobanda cu viteza de 130-140 Km /h cu consum peste 8,3 l .... peste 140 km /h sarea de 9 l la suta.
       Am fost in trei locuri la testare , nu am nici un cod de eroare, masina merge f bine , dar papa mult . in oras diferenta e foarte mica fata de drum intins - sub un litru , depinede cum o calc , si cat de des opresc.
       Cei de la service mi-au spus sa-i fac o curatire a admisiei ..... probabil cand se va incalzii afara.

       Comment


       • #8
        Originally posted by robek View Post
        salutare !!! ...
        salut,
        cu filtrul de aer cum stai ? cat de des il schimbi ?

        din cate stiu eu, la diesel nu e foarte mare diferenta de consum intre urban si extra urban, mai ales daca afara o fugaresti
        Last edited by lorentzo72; 02-10-2015, 18:38 PM.
        corolla 2008 1.6 dual vvt-i

        Comment


        • #9
         avensis 2.2 150 ps d4d
         urban vara 8.5-10.
         urban iarna 9.5 12
         extraurban 5.3-6.5 depinde de condus
         Consum minim extraurban 4.3 (a fost un test)
         Consum autostrada (test 40000 km) viteza medie 126 km/h 5.7L afisat ECU
         Cauciucuri bune

         Comment


         • #10
          Salut ! Sunt posesor al unui Avensis , hidramat, 2.2 diesel( D cat). Va rog sa-mi spuneti daca este normal un consum de 15,4 la 100 de km??masina merge doar in aglomeratie, dar totusi m-i se pare un consum ridicat de masina de teren!!va rog sa ma ajutati cu un sfat! Multumesc!

          Comment


          • #11
           @ Razvan. As vrea sa am un sfat pentru tine dar nu-ti pot oferi decat o parere de posesor de D-cat 2.2 177 cai, cutie normala: in Bucuresti ma situez ca si consum intre 11. 5 si 14.6 %de cca 5 ani. Din perspectiva experientei personale, pot aprecia ca 15.4% pentru hidramat pare a fi pe undeva in plaja normala a acestei motorizari. Daca te deranjeaza consumul ridicat , probabil va trebui sa te orientezi catre o alta motorizare. spor !
           177 dragoni, 400 niutoni, ceva adrenalina

           Comment

           Working...
           X
           Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
           Politica de Securitate Google