Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema: TRC off, martori activati - VSC si CHECK ENGINE

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Salut, am patit si eu aprinderea celor 3 martori acum 3 saptamani, la un Avensis diesel din 2008, 126CP, am fost la un service, au pus computer-ul, apoi au sters eroarea dar intr-un minut a aparut iar. Concluzia (cred ca codul erorii pe care nu il stiu) e ca e problema la supapa EGR care trebuie curatata sau inlocuita. Trebuie sa ajung zilele urmatoare sa fac aceasta operatiune. Dar, ieri s-au stins acei martori, dupa cele 3 saptamani in care se aprindeau tot timpul.
    Nu am facut altceva decat am alimentat sambata cu motorina premium de la MOL si am mers un pic mai turat. Are legatura motorina, sau ce parare aveti de treaba asta?

    Comment


    • #47
      Hai ca ma bucurai degeaba, azi nu am mers cu ea, acum am pornit-o si s-au aprins iar martorii aia trei... Ce fenomene se intampla?

      Comment


      • #48
        Originally posted by Techno View Post
        Hai ca ma bucurai degeaba, azi nu am mers cu ea, acum am pornit-o si s-au aprins iar martorii aia trei... Ce fenomene se intampla?
        Ți-ai verificat antigelul? Nu știu cauzele dar acești 3 martori īi aveam și eu cand pierdeam antigel. Am avut probleme cu garnitura de chiuloasa.

        Comment


        • #49
          Salut, s-a facut curatarea supapei, era plina de "funingine", nu mai apare eroare si parca trage mai bine. Am facut si schimbul de ulei si toate filtrele tot atunci.

          Comment


          • #50
            Avensis D4D 93 kv 126 cp. oct. 2008 150.000 km

            TRC off, VSC si CHECK ENGINE s-au aprins prima oară după 60.000 km./ 5 ani, a doua oară, cam la fel.
            De fiecare dată, valva EGR īnfundată. De fiecare dată am pus tester după curăţare valvă, a fost gratuit pt. că
            nu mai era cazul. Sigur că puteau fi o grămadă de alte defecţiuni(scrie şi īn manual) dar un lucru este cert
            din experienţa mea la această motorizare, valva egr trebuie curăţată din proprie iniţiativă la fiecare 40-50.000 km.
            sau 4-5 ani.
            Depunerile din valvă nu se pot curăţa decāt după ce se dă piesa jos de pe maşină şi
            se desprind mult mai uşor, după baie īn vas cu motorină min. 30 min.
            La ce uşor se desface şi curăţă valva EGR, discuţiile privind mersul subturat devin chiar inutile după părerea mea.
            Eu īn nici un caz nu merg subturat iar de 5 ani, folosesc motorină cu 0 biocarburant(biodiesel), cu cifra cetanică 55.
            Īn manual scrie, cānd de aprinde CHECK ENGINE se aprind TRC OFF şi VSC. Asta īnseamnă că nu mai funcţionează
            sistemul de tracţiune şi stabilitate. Puteţi circula īn continuare fără probleme dar, de recomandat primul drum la service.
            Este posibil să nu puteţi depăşi viteza unei căruţe!
            Valva EGR se poate defecta iremediabil şi costă o groază de bani.
            Nu mă pot abţine să īnchei cu următorul lucru,după cei 3 ani de revizie, nu am călcat īn reprezentanţa Toyota şi nici īn
            alte reprezentanţe specializate toyota. Nu am folosit nimic cu etichetă Toyota din cauza preţurilor nejustificat de mari.
            Īn afară de consumabilele pe care le ştiţi foarte bine(discuri frīnă, plăcuţe,filtre, uleiuri etc ), am schimbat: apărătoare de
            noroi, furtun servodirecţie, macara geam, suport prindere bară spate, alternator, mecanism īnchidere centralizată uşă, far.
            Majoritatea au trebuit schimbate din vina mea şi le-am găsit la preţuri rezonabile.

            Comment


            • #51
              masina e la mine de 30k km. Ieri am demontat egr si era doar afumat putin (cam pat teava de la esapament.Nu o tin sub 2000 decat foarte rar sa schimbare viteze. Pt curatire am folosit cu succes spray discuri de frana.

              Comment


              • #52
                Aceasta problema am avut-o si eu...prima oara, dupa ce am oprit motorul, s-au stins...insa, acum o luna...nu s-au mai stins...diagnoza...probleme la injectoare...am fost la toyota Brasov si mi-a iesit ca nu merg normal injectoarele 3,4...un amic de acolo mi-a spus ca nu se repara...asa ca, am cautat pe net si am luat doua SH...650 lei bucata, de pe la Arad ca am auzit din mai multe parti...am avut noroc(pana acum, le am de 3 saptamani)...am cautat din amic in amic pe cineva care se pricepe in Brasov...am gasit niste baieti prin Bartolomeu...si m-au rezolvat...mi-au spus ca se si repara...trebuie schimbate saibele de foc, garnitura capac, garniturile de retur, inca ceva care nu imi vine in minte, trebuie rescrise si cam asta e.

                Comment

                Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                Politica de Securitate Google