Originally posted by comentator
View Post
Pentru mine varianta cea mai usoara este sa introduc spuma prin gataul in care se cupleaza furtunul de evacuare.
M-am uitat la locatia unde se afla gatul cu furtunul ( in partea stanga sus unde sta pasagerul din dreapta cu picioarele ) si am gasit un furtun negru, maleabil si cu striatii pe el ( cred ca este furtunul de evacuare).
Am doua intrebari ( sunt banale pentru tine dar pentru mine care sunt antimecanica sunt importante-sper sa nu te superi):
1) Daca bag apa cu seringa pe acel furtun ( pentru curatare) o sa constat ca iese apa pe undeva pe sub masina ?Se poate curata in acest mod ?
2) Mocheta este prinsa cu un nit de plastic ( in culoarea mochetei) pe partea stanga. Cum il scot ?
Daca nu il scot este foarte incomod sa scot furtunul de evacuare sa pot baga spuma.
Apropo cata spuma bag ? Tot tubul ? Dupa care pun furtunul la loc si astept sa se scurga ?
Sper ca nu te-am agasat cu intrebarile mele dar vreau sa ma asigur ca nu stric altceva.
Cu multe multumiri,

Din aeroterma iese un furtunas prin care se scurge apa condensata pe vaporizator. Exista doua cai de a ajunge cu spuma le vaporizator:
.
. Va tin la curent cu problema .
Comment