Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Recomandare ulei motor TOYOTA Avensis II T25 2003 1.6 VVT-i 81 KW

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Recomandare ulei motor TOYOTA Avensis II T25 2003 1.6 VVT-i 81 KW

  Salutare am si eu TOYOTA Avensis II T25 2003 1.6 VVT-i 81 KW / 110 CP M-am orientat pe Ravenol 5w-30 FDS USVO sau 5w-30 FEL .Cei de la Ravenol Romania au recomandat 5w-30 FEL pentru are o norma de Toyota dar masina mea nu are filtru de particule iar 5w-30 FEL are ACEA C2 dupa RAVENOL GERMANIA iar pe RAVENOL ROMANIA are ACEA C2 dar si A5/B5 aceasta din urma fiind si norma din cartea tehnica.Pe RAVENOL ROMANIA 5w-30 FEL da la specificatii fulsintetic iar pe RAVENOL GERMANIA sintetic .Pun si poze cu etichete gasite pentru RAVENOL 5w-30 FEL diferite si nu stiu ce sa mai cred . Multumesc anticipat.

 • #2
  up nimeni????

  Comment


  • #3
   incearca un ulei original, gasesti pe toyoshop.ro la preturi foarte bune
   Corolla E15 D-4D 2.0 1AD-FTV 2007 LUNA
   Cand te certi cu un prost, asigura-te ca nu face si el acelasi lucru...

   Comment


   • #4
    Ai aruncat un ochi si la Motul? eu de 4 ani merg pe Motul la Toyota mea (Yaris 1.33 VVT-i) ..Ravenol am pus doar la cutia de viteze cand l-am inlocuit pe cel original datorita vechimii (conform manualului de intretinere)
    Toyota Yaris 1.3 VVT-i SOL (SCP90) / 11.2005 / 2SZ-FE / 5 Doors hatchback SilverGrey

    Comment


    • #5
     Originally posted by dumping View Post
     incearca un ulei original, gasesti pe toyoshop.ro la preturi foarte bune
     aia le au scumpe uite aici https://www.compari.ro/lubrifiante-c...5l-p240323441/

     Comment


     • #6
      eu ma refeream comparativ cu ce platesti in reprezentanta. de la ei am cumparat piese si pachetele de revizie, si am avut certitudinea ca sunt originale. nu au fost probleme niciodata, plus ca iti dau exact piesele pentru masina ta. de pe net , daca mai pui si cost transport ajungi cam la acelasi pret. la toyoshop transportul e gratis, iar magazinul e dedicat toyota. eu il recomand in baza experientei placute pe care am avut-o de fiecare data. https://www.toyoshop.ro/index.php?ro...ath=227_228_95
      Corolla E15 D-4D 2.0 1AD-FTV 2007 LUNA
      Cand te certi cu un prost, asigura-te ca nu face si el acelasi lucru...

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
      Politica de Securitate Google