Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Curge antigelul

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Curge antigelul

  Salut,

  Am o masina Auris, si de vre-o 2 zile imi tot indica la bord ca se incinge, fara vre-un motiv. Am fost cu ea la Service ... si mi-au zis ca pierd antigel, si ca trebuie schimbat radiatorul. Norocul meu ca e in garantie. Masina nu are decat 6000 de KM. A mai patit cineva asa ceva ?

  Multumesc !

 • #2
  Mie nu-mi indica la bord nimic, dar am observat pe langa vas urme de antigel. Cum trebuia sa fac revizia de un an, am cerut lamuriri la service si mi s-a explicat ca a dat "pe afara" datorita unei supape de protectie ce protejeaza instalatia respectiva. Dar de ce s-a petrecut asa ceva n-au stiut sa-mi zica. Solutia a fost sa-mi vanda niscaiva antigel si sa mai completez si eu...!!! Tu cain2k ai vazut antigel scurs pe sub masina? Verifica si tu sub capota sa nu fie tot ca la mine...
  Auris, 1,4 VVTi, Luna+, 1G3

  Comment


  • #3
   antigel

   Mie nu-mi indica la bord nimic, dar am observat pe langa vas urme de antigel. Cum trebuia sa fac revizia de un an, am cerut lamuriri la service si mi s-a explicat ca a dat "pe afara" datorita unei supape de protectie ce protejeaza instalatia respectiva. Dar de ce s-a petrecut asa ceva n-au stiut sa-mi zica. Solutia a fost sa-mi vanda niscaiva antigel si sa mai completez si eu...!!! Tu cain2k ai vazut antigel scurs pe sub masina? Verifica si tu sub capota sa nu fie tot ca la mine...
   Auris, 1,4 VVTi, Luna+, 1G3

   Comment


   • #4
    Cei de la service mi-au aratat urmele roz ce sunt pe radiator si sub el pe o bara. Deci nu curge de la vas. Si am vazut ca e umed in zona, ca ma tot uit cu lanterna. O sa ma mai uit azi sa vad daca a scazut nivelul la antigel, dar se pare ca e o defectiune la radiator. Who knows ...

    Comment


    • #5
     si la masina mea pierde antigel. Le-am spus in service la Brasov, si nu au verificat. In shimb mi-au spus ca au completat toate lichidele, dar de fapt lichidul de racire nu era completat. sper sa nu se fi stricat radiatorul.

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
     Politica de Securitate Google