Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema lumini

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Problema lumini

  Buna seara tuturor. Uitati ce problema am intampinat in aceasta seara. Eram plecat la un prieten, pana acolo nicio problema. Cand sa plec acasa...surpriza...stopurile, pozitia, farul de ceata fata-spate, martorul verde din bord pentru pozitie si faza scurta, nu se aprindeau...faza scurta s-a aprins (probabil are un modul de siguranta), si faza lunga functiona...semnalizarile mergeau, iar stopurile la franare asemenea...s-a mai intalnit cineva cu asemenea problema? Aveti cumva vreo idee ce poate fii? Multumesc anticipat!

 • #2
  Ai verificat siguranțele?
  Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

  Comment


  • #3
   Am verificat siguranta 1 TAIL de 10A...era arsa...am schimbat-o dar si noua siguranta s-a ars...pentru un moment s-au aprins pozitiile...alte idei oare ce problema poate fii? Multumesc anticipat!

   Comment


   • #4
    Am gasit problema...Se infiltra apa pe sub acel burete si direct pe contactul de la stopuri...oare nu stiti unde s-ar putea gasi soclu si burete? Multumesc anticipat!
    Attached Files

    Comment


    • #5
     Eu am schimbat buretele pe garanție la reprezentanță.
     Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

     Comment


     • #6
      Am comandat de la reprezentanta, deoarece nu se gasesc componentele acestea in alta parte. Soclu 120 lei, burete 70 lei.

      Comment


      • #7
       AI observat că se face condens Ón interiorul stopului Ónainte de a avea probleme cu luminile?
       Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

       Comment


       • #8
        Nu am observat asa ceva. Acum 5-6 luni s-a ars becul de pozitie, dar din pacate nu am vazut pe soclu acea problema. Am observat acum, ca pur si simplu picura apa pa langa garnitura, fix pe acel soclu.

        Comment


        • #9
         Cum se scoate stopul? Am desfacut suruburile, dar n-a vrut sa iasa prinderea din aripa si n-am vrut sa fortez.
         Masina este din 2007-2008.

         Comment


         • #10
          Salut, din interior, ai doua clipsuri...destul de greu sa le scoti simultan...ai nevoie de inca un om. Pune pe clips, rand pe rand, o cheie tubulara de 8, ca cele doua picioruse sa se strang, dar in acelasi timp sa si tragi de stop sa ramana stranse piciorusele...vezi sa nu scapi cheia in interior...vezi ca mai este o prindere in lateral, in care doar intra stopul. Poti sa te "ajuti" un pic, cu un ciocan, sa bati in suruburi. Sper sa reusesti! Spor.
          Attached Files

          Comment


          • #11
           Lumini pozitie,stopuri spate nefunctionale

           Buna ziua,
           Va rog sa ma ajutati intr o problema...Am observat zilele trecute ca nu merg becurile de la un stop, am scos becurile,am vazut ca sunt arse si le am schimbat.Dupa ce am montat ansamblul innapoi surpriza..nu am mai avut lumini deloc la stopuri,pe pozitii si au disparut si martorii de bord ce indica pornirea luminilor.Am lumina pe faza scurta si lunga,dar atat.
           S a mai confruntat cineva cu problema asta? Ce poate fi? Siguranta? Daca e siguranta imi puteti va rog spune unde e localizata? Nu am manual pentru masina.Am o Toyota Avensis din 2008
           Multumesc

           Comment

           Working...
           X
           Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
           Politica de Securitate Google