Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

probleme service Auris 1.4benz-2007

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • probleme service Auris 1.4benz-2007

  probleme auris 2007 -1,4benz
  Salutare tuturor
  Va supun dezbaterii urmatoarea problema.
  Am fost la revizie de 30 000 -servis de marca -de la care am luat-o de noua.
  Cand mi-au data inapoi mi-au spus sa revin dupa 1000km ptr ca pierde ulei la cutie. am revenit- trebuie desfacuta schimbat semeringuri.Accept desfacere, las masina pe incredere fara sa fiu de fata la desfacere, primesc telefon ca trebuie desfacuta cutia si inlocuit semerin de priza, accept.
  Iau masina a doua zi. Dupa un timp, imi dau seama ca are alt comportament si ca nu mai este masina mea dulce, linistita, insesizabila, manusa. Am inceput sa sesizez bufnituri in cutie ( sau ambreiaj) la schimbare viteza 1- si 1-2.
  Revin la ei, m-i se spune ca toate fac asa. Daca nu aveam masina inainte si o testam acum, o credeam , dar eu nu am avut o astfel de comportare a masinii inainte. Dupa inca 1000km problemele se amplifica.
  pe loc cu motorul pornit, fara a fi in viteza , la calcarea ambreiajului este un zgomot ca de cuplare la distanta (loveste de la distanta ceva).
  Ba se pare ca pe la 85km la ora, apare un usor urlet cred ca de vre-un rulment.
  Facut verificare tehnica obligatoriu (in alta parte) si i-am pus problema;raspuns- zgomotele sunt din ambreiaj la prima vedere fara a se desface.
  Vi se pare normal pentru un service de reprezentanta?
  Replica celui de la ITP: cred ca v-au tepuit.
  Parerea mea: au slabit suruburi pentru a curge ulei si a simula necesitatea desfacerii cutiei, si a inlocui astfel piese ( tentante nu?!)
  Astept pareri, si eventual care pot fi cauzele unei astfel de comportari a masinii?

 • #2
  Mergi la un alt service specializat Toyota,vezi si parerea lor,nu crede ce spune ala de la ITP.

  Comment


  • #3
   Am fost.Nu in Bucuresti.
   Concluzie: joc in butucul discului de ambreiaj. Trebuie inlocuit.
   Costuri: intre ~1700 lei (doar disc) si ~3000 lei tot ambreiajul.Vedem dupa desfacere daca mai e si altceva.
   Frumoasa distractie pentru service Toyota de Bucuresti. Si sunt doar doua.
   NU va recomand , sau daca o faceti nu-i scapati din ochi. Stati langa ei. Sunt periculosi.
   Romanul tot roman.

   Comment


   • #4
    Stie cineva daca Toyota are o reprezentanta
    independenta de servic-urile auto, sau care verifica ce fac ei in service?

    Comment


    • #5
     Am ajuns sa schimb sincroanele din cutie.
     Le-am cerut celor de la reprezentanta sa-mi verifice seria de la cutie daca a fost schimbata. Le=a dat seria de pe cutie care e pe masina. Tac. Nici un raspuns. Si numai in service TOYOTA. Poate citeste cineva din TOYOTA si ia masuri cu serviceurile astea. E un jaf ce se face sau incompetenta, sau poate un management de firma ptr a te forta sa-ti schimbi masina cu alta mai noua de la ei.
     Eu m-am resemnat. Rusine.

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
     Politica de Securitate Google