Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Consum Auris 1,4 VVTi

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Consum Auris 1,4 VVTi

  drum oradea - cluj - apahida - reghin - sovata cu aerul conditionat pornit pe minim , acceleratia unde se putea calcat pana in fund ... 120-140km/h
  am reusit sa scot un consum de 7,2 l / 100 km

  pareri ..... ?

 • #2
  un consum foarte bun, tinand cont de viteza de deplasare. cred ca ai scos un timp bun (2 - 2 1/2 h probabil). daca analizezi un pic e foarte apropiat de consumul mixt dat de producator (6,9 l/100km)
  Auris, 1,4 VVTi, Luna+, 1G3

  Comment


  • #3
   Originally posted by maki23 View Post
   un consum foarte bun, tinand cont de viteza de deplasare. cred ca ai scos un timp bun (2 - 2 1/2 h probabil). daca analizezi un pic e foarte apropiat de consumul mixt dat de producator (6,9 l/100km)

   cred ca am dezinformat un pic lumea
   viteza de 120-140 am putut s-o aplic doar pe zona oradea - cluj pentru ca aici am fost pe dn1 unde era bun drumul , dar de la apahida incolo am intrat pe un drum judetean care mai mult de 50% era cu gropi, asa ca timpul a fost in jur de 4 ore si un picut

   Comment


   • #4
    Mie in Bucuresti nu imi ia mai mult de 8,5L...viteza medie 20km h... spune totul, nu-i asa!

    Comment


    • #5
     Originally posted by lorin_b View Post
     Mie in Bucuresti nu imi ia mai mult de 8,5L...viteza medie 20km h... spune totul, nu-i asa!
     Acum ia cam 9,5l/100Km in Bucuresti cu viteza medie de max 18km/h... si asta daca ma iau dupa computerul de bord, pt ca la pompa e mai mult!

     Comment


     • #6
      Consum mixt

      Am facut intr-o zi de umblat ptr actele de inmatriculare 162 KM mixt,o mare parte pe traseul Babadag-Tulcea(32 kmx4=128Km) si in bord dupa toata aventura aveam un consum de 6.8 in conditiile in care aerul conditionat era la minim si masina nu a primit prea multa "talpa" mergand pe exterior constant 100Km/h undeva intre 2000-3000 ture.Mi s-a parut cam mult ,asa ca am decis sa ii mai fac un test cat de curand la un drum Tulcea-Constanta sa vad daca obtin alte rezultate(tinand cont totusi ca si masina e din 2007 cu 114000 Km in bord).

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
      Politica de Securitate Google