Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Filtre aer, tobe, catalizatoare si altele

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Filtre aer, tobe, catalizatoare si altele

  Salut!
  Este cineva dintre voi sau cunoasteti pe cineva care a "indraznit" sa schimbe (macar) filtrul de aer cu unul tip sprt?! Sau, poate, tobele, catalizatorul si alte elemente care imbunatatesc performantele dinamice ale masinii?
  Daca "da" atunci e bine (si "cool") sa ne impartaseasc a si noua din experienta acumulata...
  ... In alta ordine de idei: e cineva care a schimbat becurile de la faruri cu unele mai bune? Eu, unul, nu prea sunt multumit de felul cum lumineaza faza scurta si, de aceea, m-am gandit ca poate exista si o alta solutie in afara de aceea cu "xenoane"...
  ...cica ca nu viteza prea mare ucide ci...oprirea brusca e de vina!...

 • #2
  <<"... In alta ordine de idei: e cineva care a schimbat becurile de la faruri cu unele mai bune? Eu, unul, nu prea sunt multumit de felul cum lumineaza faza scurta si, de aceea, m-am gandit ca poate exista si o alta solutie in afara de aceea cu "xenoane"...">>


  Era Razzmatazz pe forumul celalalt care isi pusese BlueVision de la Philips si era foarte multumit.
  "Singurul lucru necesar pentru triumful raului este ca oamenii buni sa nu faca nimic" (Edmund Burke)

  Toyota Corolla 1.4 D-4D Luna + VSC

  Comment


  • #3
   Originally posted by Jijiman View Post
   Era Razzmatazz pe forumul celalalt care isi pusese BlueVision de la Philips si era foarte multumit.
   Si nu numai el ....

   Iti pun cateva poze cu noile faruri la sf saptamanii , dupa ce spal masina...
   Ok?
   New Corolla Luna 1.6 Dual VVTi

   Comment


   • #4
    pai ca sa obtii ceva performanta din tobe,tre sa faci tot traseul.Comanzi de prin state sau Japan evacuare pentru modelu tau,de preferinta teava cap coada fara catalizator.O sa trebuiasca sa umblii pe la sonde,daca are 2 sonde lambda o sa trebuiasca reprodus semnalul de pe sonda 1 pe sonda 2 ca atunci cand are catalizator,ca sa nu ti se aprinda martorul la bord si masina sa mearga cu amestec imbogatit in regim service...si prost si consum ridicat...Eventual stearsa eroarea din soft...
    Mai exista catalizatoare sport,intermediare sport si alte tampenii...cel mai bine e fara! numa sa ai grija sa aibe toba silencer...ca sa poti corecta "defectiunea" pe loc in caz ca te opreste militia,sau la un drum lung o sa fie cam enervant


    Ps. Pentru becuri,xenoane si alte alea exista alt thread,postati acolo ca sa nu se vorbeasca pe 2 threaduri despre acelasi lucru

    Comment


    • #5
     Originally posted by Jijiman View Post
     <<"... In alta ordine de idei: e cineva care a schimbat becurile de la faruri cu unele mai bune? Eu, unul, nu prea sunt multumit de felul cum lumineaza faza scurta si, de aceea, m-am gandit ca poate exista si o alta solutie in afara de aceea cu "xenoane"...">>


     Era Razzmatazz pe forumul celalalt care isi pusese BlueVision de la Philips si era foarte multumit.
     Si eu am pus becuri Philips Blue Vision pentru faza scurta/lunga, ei zic ca ai la acelasi bec cu acelasi consum (W) ai cam 30% mai multa lumina. Eu unul sunt foarte multumit de ele si pot sa zic ca se vede o diferenta bunuta in mers fata de becurile clasice cu lumina aia galbuie.
     Toyota Corolla 2013 (E18) 1,4 D4D Luna - 1F7 (Silver)

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
     Politica de Securitate Google