Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Rugina superficiala pe dedesubt, in al 12-lea an... Auris1

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Rugina superficiala pe dedesubt, in al 12-lea an... Auris1

  Va salut

  Am facut ieri ITP.ul.
  Masina e tanc in continuare, nu jocuri la articulatii, frane impecabile, noxe in norme, dar... la final m.a chemat mecanicul pe sub ea, si mi.a aratat asfintitul de pe tabla pe sub ea, DOAR in partea din spate.

  M.a sfatuit sa o curat usor si sa.i dau cu antifon spray.

  Anul trecut, la revizie, jur ca nu era in halul asta, doar f. vag era in fata rotilor din spate, pe podea.
  Intre timp am masina de serviciu, si cu Aurisul mai ies doar in weekend. In rest sta. De aceea am si uitat sa fac itp.ul 5 luni de zile si am mers ca nevinovatul.

  Iata cum arata... https://photos.app.goo.gl/8eaN3U6AMNkMuqZw5

  Ce parere aveti?

  ---- Later on -----

  Am facut o usoara curatare si terosonare pe dedesubt in weekend. A trebuit sa desfac scuturile de la capetele pragurilor, dinspre rotile din spate, de la cuva rotii de rezerva. Am curatat cu o perie de sarma si cu alcool izo, apoi am aplicat teroson la spray. Ce m.a speriat maxim este ca teava de alimentare de la gura pana la cuplarea cu furtunul rezervorului, inclusiv teava de eliminare a vaporilor din rezervor, erau ruginite intr.un mod oribil. Ma mir ca nu s.au perforat pana acum. Am facut tot posibilul s.o terosonez cat am putut de bine, iar pe unde nu am avut acces am spreyat vaselina, prin diverse gaurele si locuri greu accesibile.

  Am avut acces intr.un service la un elevator, vreo 2 ore si am reusit sa fac operatia asta. La revizie, in acelasi service o sa mai insist si cu teroson pensulabil.

  E incredibil cum doar in spate a reusit sa rugineasca in halul ala.

  Sfat, daca mergeti si pe drumuri desfundate, si se aduna pamant in scuturi, intre plastic si caroserie, curatati obligatoriu cat de repede posibil. Pamantul se usuca acolo, nu se elimina, iar la umezela se imbiba si sta umed ca un burete lipit de caroserie. Asta am observat in acele scuturi de la capetele pragurilor.

  Eu o consider o problema foarte grava de realizare a caroseriei. E foarta slaba protectia cu antifon in spate.

  Va recomand cu caldura sa faceti o terosonare suplimentare, chiar si la pensula in toata partea posterioara, de la punte catre bara. Si mai protejati si toate urechile de prindere ale traseului de evacuare. Va puteti trezi ca se rup si cad tobele!

 • #2
  Si eu sunt in al 11 lea an cu Yaris. Masina tinuta pe cat posibil in garaj, spalata foarte frecvent.

  Daca te uiti pe sub ea te podideste plansul...Orice imbinare, orice sudura a caroseriei este afectata de rugina. Nu stiu ce sa ma mai fac.

  Cand te gandesti ca mai am un Golf 4 din 2003, 17 ani, si cauti la el rugina cu lumanarea ...

  Comment


  • #3
   Corolla mea are 12 ani si la ITP-ul de anul trecut am sesizat rugina prezenta in stare destul de avansata.pe bara de sustinere a rezervorului, puntea spate si pe conductele de frana,partea din spate.In partea din fata am avut pe barele de intarire (cred ca asa se numesc) pe care le-am schimbat. La ITP a trecut fara probleme la sistemul de franare.
   In schimb am facut o verificare gratuita la reprezentanta, dupa o luna maxim si in timpul verificarii mi-a pocnit o conducta pe stanga. Am inlocuit tot traseul de la jumatatea masinii pina in spate. Aveti grija ca nu e de joaca cu rugina asta. Bafta mea a fost poate, ca a pocnit conducta in reprezentranta si nu pe traseu.
   Last edited by dumping; 01-20-2020, 08:25 AM.
   Corolla E15 D-4D 2.0 1AD-FTV 2007 LUNA
   Cand te certi cu un prost, asigura-te ca nu face si el acelasi lucru...

   Comment

   Working...
   X
   Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
   Politica de Securitate Google