Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Interfata USB/Aux Toyota Auris 2007

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Interfata USB/Aux Toyota Auris 2007

  Va salut,

  Am si eu o nelamurire, de ceva timp ma tot bate gandul sa ii fac un "upgrade" Aurius-ului meu (model 2007), mai exact pe partea de interfata multimedia si anume sa ii adaug o iesire usb la cd-player-ul din fabrica, (exista la un moment dat un catalog cu lista de accesori, printre care si o mufa usb care se conecta cu ipod-ul in torpedou), deoarece nu doresc sa imi umplu masina cu cd-uri si nici sa arunc o groaza de bani pe o noua interfata cu touch-screen, etc. In urma cautarilor am gasit ceva "after-market" si anume: http://ecx.images-amazon.com/images/...jL._SX300_.jpg, pretul fiind undeva la 300 de ron.

  Intrebarea mea este urmatoarea, exista cumva acest accesoriu "original"? Deoarece nu prea am incredere in produsele facute in China. Daca da, cam care ar fi pretul celor de la Toyota?

  Va multumesc

 • #2
  interfata USB/Aux

  Salut,

  Ai reusit sa rezolvi problema cu interfata USB/Aux? Am un Auris din 2008 si intampin aceeasi problema.

  Multumesc

  Comment


  • #3
   Salut! Exista rezolvare?
   Multumesc!

   Comment


   • #4
    Va salut
    Citez aici din ce am scris pe alt forum, referitor la aceast upgrade:

    "Tot scotocind pe net am gasit o interfata care functioneaza foarte bine cu playerul stoc de la Auris.

    Dension GW Lite BT, model Toyota GBL3TO1. Fabricata in Ungaria.

    Interfata simuleaza o magazie aditionala de CD-uri conectata la mufa dedicata a playerului masinii.

    Are usb, aux in cu cablu dedicat si conexiune Bluetooth.

    Vine in pachet cu cablajul dedicat Toyota pt mufa de 6+6 pin si microfon. Cablul aux in dedicat cu jack 3.5 si mufa MiniDin 9 pin se achizitioneaza separat.

    Interfata se poate amplasa oriunde, de regula in torpedoul superior, dar nedorind sa dau gauri prin masina pt a trece cablajul am ascuns-o in consola centrala. Se poate amplasa si direct peste player, dar fiind destul de cald acolo am ales varianta expusa anterior.

    Microfonul l-am aplasat in plafoniera, in locasul dedicat microfonului OEM, daca acesta ar fi existat din dotare.

    Mufa USB si cea Jack se poate conecta la un soclu de panou de tipul acesta http://componenteonline.ro/image/cac...-800x800_0.jpg. Am aplasat acest soclu langa bricheta, perforand acea masca de plastic.

    Interfata trebuie configurata, invatata cu playerul stoc, acesta avand magazia de discuri interna. Se downloadeaza de pe situl Dension.com de pe pagina produsului, fisierul de firmware si se copiaza pe stick USB impreuna cu cateva MP3-uri, direct in ROOT. Se urmeaza procedura de update din instructiuni. Apoi, pe alt stick, sau acelasi reformatat FAT32, se copiaza fisierul de configurare pt Toyota Minidisc si se infige in interfata. Dupa cca 30 sec toata treaba e rezolvata. Opriti si reporniti playerul, iar cand apasati pe DISC, se poate selecta CD-ul HU sau interfata care apare cu MD1. Astfel si magazia de CD-uri devine functionala.

    Se conecteaza prin BT la telefon si aia e.... Se pot schimba melodiile de pe stick, sau de pe telefon (BT) cu butoane de inainte si inapoi de pe player sau de pe volan. La fel, se poate raspunde la telefon sau respinge apelul, tot cu butoanele de FFWD si RWD.

    Cica interfata se poate configura sa afiseze si text pe displayul playerului, dar nu mi-am batut capul.

    Calitatea sunetului e exceptionala, si la muzica si la convorbiri. Microfonul este f bun.

    Recomand cu toata caldura."

    --------------------------------------

    www.importplaza.ro http://www.importplaza.ro/interfata-...uetooth-toyota
    se poate lua si pe firma, fara tva. 478lei cu transport din ungaria. Cu tot cu cablu aux. Au si pt ipod iphone. 2 zile transport cu Gls.

    --------------------------------------

    "L-am testat pana acum doar in oras, nedepasind 80/h. Interlocutorii mi-au spus ca se aude foarte bine, clar, fara interferente.

    Merge f bine si pe Corolla E15, sunt 100% sigur. Are acelasi player cu Auris.

    Nu am recurs la interfata China pt ca pe majoritatea le-am gasit cu specificatii ca nu merg cu modelul asta de player, W13807. Iar intre Yatour si Dension, l-am ales pe cel din urma fiind cu BT si fabricat in EU.

    Nu am convins insa interfata sa-mi afiseze TEXT."


    ---------------------------------------------


    "Comenzile de fwd / rwd de pe volan functioneaza inclusiv cu Youtube. YT se opreste automat la taierea motorului"


    ----------------------------------------------


    "Am observat o problema, pe care am reușit să o rezolv cu ajutorul suportului din partea Dension. La ascultat muzica prin BT, adica tot timpul, tin playerul masinii pe un volum, sa zicem 20/60. Cand sun pe cineva sau primeac apel, se aude f incet si trebuie sa dau mai tare 45/60. Iar cand revine pe muzica, dupa ce inchei apelul, va imaginati ca.mi vine sa sar din mașină.
    Solutia e ca in timpul apelului sa se apese de mai multe ori pe butonul de Fwrd de pe volan si se va vedea pe telefon cum creste volumul pe BT pt apeluri. Configuratia se salveaza automat in interfata Dension. Si asa echilibrati volumele."


    ----------------------------------------------

    "Stimati domni, colegi...

    Ma bucur ca v-ati convins si voi de calitatea Densionului, dar iata ce probleme am intampinat in mai bine de jumatate de an de folosire zilnica.

    Cam de 2 3 ori s-a pierdut conexiunea cu unitatea, eu am considerat ca fiind vina incalzirii interfetei, probabil din zona amplasarii, respectiv in consola centrala, fiind accesibila scotand rama cu pielea schimbatorului. E prinsa in laterala dreapta a consolei, pe peretele acesteia, langa schimbator.

    Desi unitatea avea loc berechet peste unitatea masinii, intre aceasta si tubulatura de ventilatie de deasupra bordului, am considerat ca aceea e o zona prea calda, plus ca nu puteam umbla la ea rapid daca pateam ceva cu ea.

    Pur si simplu, in timpul functionarii, dispare indicatia MD1 de pe ecranul HU. Interfata e alimentata, dar nu mai comunica cu HU. Intr-un caz din 3 si-a revenit singura, dupa o perioada, probabil dupa ce s-a mai racit. S-a refacut conexiunea si nu a pierdut setarile facute cu stick-ul USB.

    Singura solutie pe care am avut-o in restul cazurilor a fost sa demontez rapid rama de la schimbator si sa-i deconectez mufa de fire, apoi sa i-o reconectez dupa cateva secunde. Intr-un caz si-a revenit imediat si s-a conectat cu HU, in alt caz a trebuit sa-i refac setarile cu stickul usb. Sa-i fac upgrade de FW, sa-i bag setarea pt Toyota minidisc, sa-i activez toate satarile BT si sa-i maresc volumul la maxim. Oricum am toate fisierele CFG in google Drive, si am un stick in masina cu cablu OTG, pt configurare.

    Dar in rest se comporta excelent, calitatea audio fiind foarte buna, si la convorbiri la fel. Pe radio tin volumul intre 10-20, pe CD, cam la fel, pe interfata pe youtube si muzica undeva pe la 25-30, iar pe apel in dau pe la 40-45.

    Am vrut sa fie complet ascunsa, dar accesibila f rapid. Si acolo sub schimbator mi s-a parut cea mai buna amplasare. Pe fundul cotierei, ar fi trebuit sa scot toate troacele cand e cazul si-mi ocupa spatiu. Pe sub bord era greu accesibila, in torpedou trebuia sa dau gauri si nu vreau sa tiganesc masina in nici un fel, o prefer intreaga ca la mama ei, plus ca e mai greu sa scoti compartimentul cand umblii la filtrul de polen. In torpedoul de sus, nu se putea umbla la ea, doar daca era vizibila si, mai ocupa si spatiu.

    Am si cablul jack de la ei, desi mi-am dat seama ca-l puteam face f. simplu cu o mufa mini DIN si jack luate din str. maica domnului. Iar la USB am prelungitor. Desi imi doresc sa gasesc o mufa soclu cu USB si AUX audio in, sa o pun langa bricheta. Nu gasesc mufa dedicata de toyota pe nicaieri.

    Cu toate astea o recomand in continuare pt calitatea ei si pt. garantie, care de pe Alibaba sau Ebay pica instant."
    Last edited by tzepesch; 09-24-2018, 08:41 AM.

    Comment

    Working...
    X
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
    Politica de Securitate Google