Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme "stropgel"

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Probleme "stropgel"

  Iar am dat de belea!!! Mai nou, se pare ca nu imi mai functioneaza motorasul de la pompa instalatiei de curatare a parbrizului... Am circulat cam fara lichid in vas si m+a prins frigul... am incercat sa folosesc pompa si... nimic! Nici macar nu se aude ca ar functiona ceva... Oare s-a ars motorasul?! Mi-e teama ca daca ma duc la reprezentanta, ma rup aia la bani... Cum pot verifica daca temerile imi sunt intemeiate sau nu?

  .... "saaaau"....
  ...cica ca nu viteza prea mare ucide ci...oprirea brusca e de vina!...

 • #2
  ESTE ARS .. iti spun ca am patit-o la corolla nu te mai ambala sa faci ceva , doar uiat te la sigurantze atat . ia-l de la la Toyota e cel mai mic pretz cam 400-430 de lei fara tva parca . de inlocuit se inlocuieste relativ usor daca te pricepi la shurubarit. si daca ai mashina break cand faci comanda sa specifici care ca sunt diferite pompele . io mi l-am inlocuit singur

  Comment


  • #3
   Revin... problema s-a rezolvat de la sine!!!! Motorasul si-a revenit ca prin minue si functioneaza normal, fara niciu fel de probleme.
   ...cica ca nu viteza prea mare ucide ci...oprirea brusca e de vina!...

   Comment


   • #4
    Poate o fi inghetat...

    Comment


    • #5
     Originally posted by alinlunganu View Post
     Revin... problema s-a rezolvat de la sine!!!! Motorasul si-a revenit ca prin minue si functioneaza normal, fara niciu fel de probleme.
     Iti recomand sa folosesti si vara si iarna lichid pt spalarea parbrizului de calitate . Eu cumpar de la Metro , cand este la oferta , ELF de iarna si nu am avut probleme . Vor veni unii sa spuna ca lichidul de iarna nu dizolva musculitele lipite de parbriz vara dar eu le spun ca prefer sa-mi spal manual parbrizul decat sa risc sa mi se strice pompa ... lichidul de iarna are continut ridicat de glicol si este un bun lubrifiant pentru axul pompei !

     Comment


     • #6
      Originally posted by vali44 View Post
      ... lichidul de iarna are continut ridicat de glicol si este un bun lubrifiant pentru axul pompei !
      E bine de retinut!
      Ca intotdeauna, sfaturi utile!

      Comment


      • #7
       Originally posted by moritz View Post
       E bine de retinut!
       Ca intotdeauna, sfaturi utile!
       De la cei ce citesc ... ... pacat ca cei ce stiu multe * trucuri * folositoare nu le spun .

       Comment


       • #8
        Eu pentru iarna folosesc Sonax X-treme. Sunt foarte multumit de el.
        Va sfatuiesc sa evitati produsele de genul 5l - 5 lei.
        http://img204.imageshack.us/img204/4009/tucashow3np.gif

        Comment


        • #9
         Va sfatuiesc sa evitati produsele de genul 5l - 5 lei.[/QUOTE]

         Eu nu am vrut sa fiu chiar asa de radical ...
         Subscriu la afirmatia ta !

         Comment


         • #10
          Nu cumparati lichide de spalat parbrize ieftine!!! Eu am patit anul acesta( -20 inseamna de fabt -3) la lichidele ieftine!A inghetat de tot la -8 C pe autostrada in Germania....si sa vezi distractie dupa..ce misto e.

          Comment


          • #11
           io anu trecut am avut numa dinasta de 5 lei si acu doi ani s.a.m.d. cum in vas la mine intra cam 8 litrii de apa , fireste ca ramane in bidon si ce ramane sta in portbagaj. nu am gasit lichidu inghetat never. prb e ca daca afara sunt - 8 grade sa zic daca mergi pe Autostrada cu 130 efectu resimtit v-a fi cam la -25 grade .cum vasul acela e pus cam jos si este expus cat de cat curentului de sub mashina e si normal sa inghetze acolo in pompa sau furtunel. iar daca vreti sa pune ti parbrizol scump , exp cea mai buna avusei cu Prelix .

           Comment


           • #12
            Eu folosesc de 3 ani pe ambele masini lichid Moldochim pe timp de iarna, iar vara Sonax. Cu lichidul de la Moldochim n-am avut probleme nici la -15 grade (acum 2 ierni am prins chiar -20 intr-o dimineata la Dumbraveni, pe langa Sighisoara), iar ca pret 5L nu costa mai mult de 20 RON.
            BMW 3 GT / 2.0d / AT Sport / Luxury Line / 2016
            Mazda CX5 / 2.0i AWD / MT / Attraction / 2012
            Toyota Aygo / 1.0 VVTI / AT / Luna / 2008

            Comment


            • #13
             Eu am folosit si spirt si vodca...

             Comment


             • #14
              Originally posted by cristi98 View Post
              Eu am folosit si spirt si vodca...
              Ori aveai vreo derivatie de la furtun si in masina?

              Comment

              Working...
              X
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
              Politica de Securitate Google