Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfaturi va rog

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sfaturi va rog

    Salutari...as vrea sa pun si io niste intrebari legate despre noul auris
    Am discutat cu taicamiu si arvrea sa achizitioneze o Toyota Auris cu motor 1,33 ...99cp optiunea terra....as vrea sa stiu si eu parerile voastre posesorilor despre consum....fiabilitate...motor.....(multi spun ca este prea mic 1,33 pt caroseria dar altii spun ca trage minunat)-care este treaba cu consumu...am vazut ca la optiunea pana in face-lift consuma mai putin cu 101 cp....fata de cei 99cp si euro 5-care e treaba cu a6a treapta....banuiesc ca e de mare folos.....

  • #2
    nimeni???????????????

    Comment


    • #3
      Cutia cu 6 trepte face toti banii. Eu am modelul anterior de Auris cu 1,6 si cutie cu doar 5 trepte. Consuma normal daca mergi basit, adika schimbi la 2000-2200 (cand iti arata senzorul...el se aprinde de pe la 1800 de ture). Dar daca vrei sa simti ca ai peste 100 de cai trebe s-o tii in 4500 - 6000 de ture pe plaja asta si atunci simti ca se mai misca. Chestia e relativa, ca oriunde, depinde de ce urmaresti tu... consum mic sau sa o proptesti intr-un stalp repede. Eu te sfatuiesc sa mergi pe cosnum, ca e mai sanatos si se si simte la buzunar. Cat despre motorul de 1,3 nu stiu ce sa zic... taicameu are Yaris cu motor de 1,3 si, desi el e incantat, mie nu mi-a placut cum o misca (si Yarisul e si mai usor - probabil m-am stricat eu de la Auris :-D si asteptam mai mult). Despre echiparea Terra... deh aici e chestie de buget eu am luat Luna ca atat mi-am permis si mi se pare ok.
      De la noul Auris doar Volanul l-as lua (pentru forma noua nu pentru butoane, pe care le-au nasparlit am vazut) si, evident cutia cu 6 trepte. Ca sa scot un cosum de 5 eu merg la 100 pe "autostrada" spre Pitesti... 5 mi se pare decent cu 3 oameni si bagaje, dar, daca ai graba, la 140-150 (si fara aer pornit), cu doar 5 trepte, se duce la 10-11 f. mult pentru mine.

      Comment


      • #4
        oauuuu 10 -11 mi se pare foarte mult pt motoru de 1.6 care ar trebuii sa traga mai bn decat cel de 1.33 .....are alt cuplu...dar ai dreptate ai decat 5 trepte...si la 140 -150 cu a6a treapt acred ca aveai un consum undeva in 7,7-8....Dar ca fiabilitatea???Ai bagat bani multi in ea...sau decat filtre si uleiuri...si placute...ce se mai schimba la o revizie.

        Comment


        • #5
          A mea d-abea are 2 ani (n-am facut revizia de 2 ani inca) si nu m-a costat decat revizia de 1 an care e undeva pe la 5 milioane cu filtrul de polen schimbat. Atat, in rest n-am dat bani pe nimik. Asta de 2 ani o s-o fac la Pitesti, unde nu-s "smecherasii" de la Pipera... depinde unde te duci.

          Comment


          • #6
            Pai banuiesc ca o sa o cumpere de la Ploiesti si ramane de vazut unde o sa mergem la service...ori la ploiesti...ca deschide unu...ori la pitesti

            Comment


            • #7
              Aaaa apropo ce zici leasing sau credit???

              Comment


              • #8
                Eu o am in leasing... pe o firma din familie luata.... era dobanda mult mai mica atunci acu nu mai stiu.... dar te toaca la CASCO (obligatoriu la leasing) si la RCA ca il faci ca pentru firma....

                Comment


                • #9
                  La leasing ne-au sfatiut multi....si oricum o sa fie un leasing mai mare pe mai multi ani....nu stiu 5-7 ani.....sa dea o suma mai mica lea leasing si plus de asta ca daca dispui pe parcurs de niste bani poate o achiti inainte de termen....la pretu ei de 10 200 cu 3 rable cadou ....cam cat ar venii pe 5 ani???Ai vre-un program de la ei de calculeaza leasingu???

                  Comment


                  • #10
                    eu am luat-o pe leasing si m-au rupt la cursul valutar asa ca atentie !!!
                    sunt mari snapani din moment ce calc 1 euro la 4.36 ron cand la bnr era 4.25

                    Comment


                    • #11
                      Frate, bun Aurisul...dar dupa 140 km/h se cam aude vantul...
                      imi mai displace fundul de la Auris..as schimba bara spate....
                      Consumul sunt super multumit...undeva la 6,3/6,4 litri consum mediu in Braila...clima pornita NON STOP
                      Toyota Auris.D4D-2.0.

                      Comment


                      • #12
                        salut

                        seful meu si-a luat una inaintea mea si e f multumit..eu inca o astept sapt viitoare..dupa ce vine si ma plimb putin iti spun cum e

                        mi-am luat asta de 1.33 fiindca avea si un pret ok si in conditiile in care 90 % din timp merg prin oras chiar nu-mi doresc sa fiu primul la semafor de fiecare data

                        Comment


                        • #13
                          salut

                          seful meu si-a luat una inaintea mea si e f multumit..eu inca o astept sapt viitoare..dupa ce vine si ma plimb putin iti spun cum e

                          mi-am luat asta de 1.33 fiindca avea si un pret ok si in conditiile in care 90 % din timp merg prin oras chiar nu-mi doresc sa fiu primul la semafor de fiecare data

                          Comment


                          • #14
                            Ce zice br83lau e adevarat, dupa 140 se cam aude vantul... e si cam inalta sa fim seriosi, nu stai tacmai pe asfalt in ea e cam sus si pozitia de condus. Dar sub 140 e f bine nici n-auzi motorul (vorbesc de benzina - ca eu tractoare diesel nu-mi iau). Mie imi place fundul si chiar mult. Nu mi-a placut ca i-au pus stopuri noi jos, in bara spate, la modelul nou.

                            Comment


                            • #15
                              Va dati seama ca nu o sa ma duc cu masina la curse...dar cu timpu o sa i pun niste perechie de jane joase....si mai late....si poate o mai lasa umpic.....

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google