Posed un Auris 1.4d. In afara de toate problemele pe care le stim cu totii, respectiv scartait la franare, masa sub torpedou care flencane, etc, acum am o noua problema. In partea stanga (mi se pare mie) in bord, la cea mai mica denivelare (gropi sau asfalt degradat) in zdgrangane ceva in bord. Daca intru pe un drum drept (ok) nu mai zdragane. Poate cineva sa-mi spuna daca s-a mai confruntat cu acesta problema? Si ce a facut in acest sens. Multumesc!
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
bord
Collapse
X
-
Salutare; si eu ceva similar, numai stiu de la ce este . Dupa trecerea peste o sina de cale ferata mi s-a dus un surub de la suportul de pahar pe partea soferului si nu se mai inchide bine. In mod normal ti-as spune sa te duci la service sa-ti desfaca bordul si sa-ti prinda la loc ce s-a desprins (poate fi orice un surub, un corp strain , o fire din instalatia electrica etc...) dar ... nu stiu cat de bine e. Risti sa o primesti mai deschiolata decat le-ai dat-o.ORA 0600
-
Eu am patit-o cu suportul meu de la sofer... i-am tras un genunchi cand era deschis si apoi se blocase inauntru. Am intrebat la Pipera si mi-au zis ca ei nu repara, ei doar inlocuiesc, desi suportul meu era clar sarit de pe sina lui. Apoi mi-au spus ca ma costa 350 lei fara TVA unu nou si montajul... AM iesit fara sa le mai zic nimic. Dupa 2-3 luni de stat asa blocat si-a zrevenit singur, miraculos. Acum merge normal.
Comment
-
Salutare,
Ideea este ca masina o am in garantie,nu concep sa mi se ceara bani atata timp cat mi-au specificat ca orice se intampla la masina este facut pe garantie.O sa trec maine pe la ei sa vad ce zic si-o sa revin cu detalii,350 lei pt o chestie de plastic mi se pare enorm.
Comment
-
Salutare,
Am fost astazi sa repar minunatia de suport de pahar , totul a decurs ok, nu mi s-a cerut nici un leutz pt asta,din cate am inteles au sarit cele 2 rotite de la locul lor si asta era motivul pt care nu reuseam sa mai introduc suportul la locasul sau..A durat max 30 de min si bonus mi-au pus si acele capacele care acopera suruburile stergatoarelor.Ce sa zic,pentru inceput mi se par ok serviciile lor,sper sa ramana asa.
Drumuri bune!!!!
Comment
-
Mda greseala mea a fost aceea ca am fost cinstit, probabil si le-am zis ca l-am lovit eu cu genunchiul. Daca ziceam ca nu mai merge el asa de la el poate imi ziceau la fel cum ti-au zis tie. Si a mea tot in garantie e. - dar am constatat ca, daca ii dai timp suficient - se repara singura ! :-D
Comment
-
sincer din ce mi-a explicat respectivul nu era chiar asa simplu,cica rotitele din interior culiseaza pe o tija care era si ea deplasata,acum nu stiu ce sa-ti zic,faceam un scandal monstru daca-mi cereau bani in conditiile in care beneficiez de garantie,sper sa nu ajung la astfel de discutii .Mi-au spus ca am garantie din bara in bara pai asa sa fie,nu e tocmai o masina ieftina asa ca trebuie sa beneficiem si noi de ceva avantaje de pe urma ei.
Drumuri bune,
Comment
-
Surprize, surprize!!!!! Am fost contactat de catre cei de la reprezentanta Pipera, ca sa mi se faca la masina acea schimbare la pedala de acceleratie. Bun. Duce sotia mea masina, dar nu inainte de a o scoli privind zgomotul din bord. Bineinteles ca presata de timp, uita. Ajunge acasa si la vreo 3 zile iau eu masina si plec in treburile mele. Nu se mai auzea nimic. Nu imi venea sa cred. Mai sa dau in gropi fortat ca sa ma conving. Nu stiu ce sa spun, sa fi fost de la pedala? Acum m-am linistit. Succes!!!
Comment
-
@clg: normal ca e aceeasi pedala i-au bagat doar 1 chestie de metal ca sa intareasca arcul. Tu voiai alta pedala? Si eu am vrut sa-mi schimbe cutia cu 5 viteze de la a mea sa-mi puna d-asta cu 6 si mi-au zis ca face 200 000 000 lei vechi dar ca nu e sigur ca se potriveste. Asta e povestea mereu la ai nostrii: orice le-ai spune ei incep cu AAAAA pai e greu nu cred ca merge ....Romania!
Comment
Comment