Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Semnalizare lipsa centura de siguranta !

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Semnalizare lipsa centura de siguranta !

  Daca stie cineva cum se poate dezactiva acel sunet la lipsa centurii de siguranta , eu oricum din reflex pun centura dar este cand trebe sa misc mashina mai incolo 50m si atunci nu are nici un rost

 • #2
  am gasit odata pe net cum sa scoti sunetul la noua corolla (nu am si incercat) si poate se potriveste si la auris... o sa caut linkul si-o sa-l pun aici...
  TOYOTA COROLLA 1.4 D-4D LUNA, 2007, E15

  Comment


  • #3
   http://www.toyotanation.com/forum/sh...ad.php?t=93964

   Comment


   • #4
    La mine la Corolla noua nu merge cu ce zic baietii de pe Toyotanation. A reusit cineva sa dezactiveze sunetul la noua corolla?!
    Toyota Corolla 2.0 D-4D ianuarie 2008
    Toyota Corolla 1.8 Dx 1987

    Comment


    • #5
     http://www.***********.ro/forum/showthread.php?t=149
     unde ***=cclluubb--ttooyyoottaa fara duplicari

     Comment


     • #6
      Originally posted by Caraba View Post
      La mine la Corolla noua nu merge cu ce zic baietii de pe Toyotanation. A reusit cineva sa dezactiveze sunetul la noua corolla?!
      Aproape toti!Pui ODO pe km total,scoti contactul,tragi centura aproape
      de tulipa,pui contactul,in primele 5sec de la contact mentii apasat betisorul din dreapta si dupa cca.15sec.de la apasare introduci centura in locas.Atunci trebuie sa-ti apara b_on ,pe care,printr-o noua apasare il transformi in b_off!Bafta!(S-ar putea sa nu-ti iasa din prima,dar reia pasii si vei reusi cu siguranta)

      Comment


      • #7
       Originally posted by Caraba View Post
       La mine la Corolla noua nu merge cu ce zic baietii de pe Toyotanation. A reusit cineva sa dezactiveze sunetul la noua corolla?!
       Nici mie nu mi-a mers din prima. Pana la urma mi-am dat seama ca depaseam cele 5 secunde! Acum nu mai am sunetul ala enervant. Totusi, sunt foarte rare situatiile cand nu port centura.

       Comment


       • #8
        Am si uitat sa ma mai uit pe topic, reusisem si eu de ceva vreme, dar ma gandesc serios sa il activez la loc, macar stiu un lucru sigur nu uit de ea, ca asa ledul acela tot palpaie dar parca m-am obisnuit cu el si ma tot iau cu tot felul de ganduri si mai uit de centura, se intampla rar dar se intampla, ca de exemplu ieri m-am trezit ca facusem deja aproape 25 de km fara centura. .
        Toyota Corolla 2.0 D-4D ianuarie 2008
        Toyota Corolla 1.8 Dx 1987

        Comment


        • #9
         Confirmare si pentru Avensis

         Smecheria functioneaza si la Avensis. E o chestie de timing, poate nu iese din prima, dar la a doua incercare merge sigur....
         Totusi, priviti macar la leduri, ca sa nu uitati de centuri.

         Comment


         • #10
          foarte enervant sunetul de la centura, dar e mai bine cu el... daca uiti de centura si pleci la un drum mai lung... mai bine sa-ti pui centura
          TOYOTA COROLLA 1.4 D-4D LUNA, 2007, E15

          Comment


          • #11
           Aceasta smecherie functioneaza pe fiecare loc in parte sau pe toate odata?

           Am senzatia (la masina mea) ca numai in cazul pasagerului suna, iar la mine nu

           E posibil?
           Auris Luna 1.6 VVTi

           Comment


           • #12
            Am rezolvat problema. Nu am asteptat destul ca sa inceapa
            Auris Luna 1.6 VVTi

            Comment


            • #13
             mi-a iesit si mie din a IIa incercare, dar cu ceasul in fata...fara ceas e cam greu. Banuiesc ca pt. bip-bip inapoi se urmeaza aceeasi pasi!

             Comment


             • #14
              A incercat cineva si la Yaris ?
              A mers ?

              Eu mai incerc ...

              Comment


              • #15
               pot eu dar nu va ajut e bine sa folositi centura altfel se lasa cu avari la partea frontala sau mai rau (procedura este doar pt service )

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
               Politica de Securitate Google