Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

De ce iti trebuie "Cartea de Detailing pentru Do-It-Your-Self"?!

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • De ce iti trebuie "Cartea de Detailing pentru Do-It-Your-Self"?!

  De ce iti trebuie "Cartea de Detailing pentru Do-It-Your-Self"?!

  ...pentru ca astfel vei avea mai mult control si mai multa satisfactie de pe urma infatisarii masinii tale si te vei bucura de mai mult succes cu ea.

  Ai auzit de oameni carora "li se intampla" lucruri neplacute cu finisajele masinii lor (la spalatorie, acasa sau la vreun atelier) si sunt cu totul neputinciosi in fata unor astfel de "fenomene ale naturii" ?! Tu nu trebuie sa faci parte dintre ei.

  In realitate, dupa ce vei parcurge acest ghid, vei "colecta" tot mai multa admiratie de la cei din jur pentru masina ta. Cei care vor dori vor putea capta mai multa atentie cu ajutorul masinii lor si isi vor imbunatati si diversifica relatiile...
  Vei atrage cu mai multa forta pe cei pe care doresti sa-i atragi (clienti, parteneri, ...partenere ).
  Imagineaza-ti cat de mult va creste puterea si influenta celor care chiar se exprima pe sine prin masina pe care o conduc si prin felul in care arata ea!

  Cei care nu au cunostintele potrivite despre finisajele masinii lor nu numai ca nu si-o vor putea pune niciodata in valoare, dar in fapt, cu timpul, ea va arata tot mai mohorata, mai neatractiva si le va aduce chiar reale deservicii de imagine. Ca sa nu mai vorbim de situatia celor care rateaza bagand o groaza de bani intr-o masina care ajunge sa arate ca vai de ea.

  Este deci chiar important sa iei decizia de a prelua controlul asupra infatisarii masinii tale si sa inveti cateva tehnici puternice, cateva metode si sisteme pe care le folosesc profesionistii pentru a creste valoarea investitiei tale, in timp ce altii o irosesc pe a lor.

  Iata ce ai de facut: trimite-mi acum adesa ta de email si numele tau iar eu iti voi da imediat - si gratuit! - o lucrare de 70 de pagini (cu fotografii, informatii de cele mai multe ori secrete si scheme explicative).
  Daca doresti acum mai multe informatii despre continutul "Cartii de Detailing", gasesti atasat aici documentul Cartea de Detailing - Coperta si Cuprins.pdf.

  Cei care nu sunt inca convinsi de ce este important sa intre in posesia acestei lucrari, pot descarca Ce te invata Cartea de Detailing.pdf, inca vreo trei pagini de argumente.
  Doritorii sunt rugati sa specifice in continutul emailului ca sunt membri TOYOTA FORUM.
  Daca vei dori sa-mi soliciti ghidul acesta profesional, o poti face pe adresa mea cristian.pop@expertdetailing.ro.

  Sa traiti interesant!  Astept emailul cu cererea ta...


  Attached Files

 • #2
  Multumesc tuturor celor care m-au contactat si au primit lucrarea pana acum. Dar va rog sa adaugati comentariile voastre aici, chiar si prime impresii deocamdata.

  Sunt importante pentru toata lumea.

  Sa traiti interesant!

  Comment


  • #3
   Stimate Domn,

   Va multumesc pentru promptitudinea cu care ati raspuns solicitarii de a-mi trimite "Cartea de Detailing". Am fost placut surprins si m-a captivat de la primele randuri.
   Intr-adevar, o persoana care se respecta isi respecta si autoturismul pe care il conduce (acesta este ca o oglinda a caracterului posesorului).
   Citind cartea obtii o sumedenie de informatii privind calitatea produselor de intretinere a masinii - pentru a nu lua "TEPE" cu produse tip teleshopping.
   Aveti dreptate cand afirmati faptul ca alegerea unei firme de detailing auto incepe cu aspectul personalului (curat, ingrijit, etc) si continuand cu aspectul spatiului de munca, scule, utilaje si materiale. Ar fi foarte interesant de stiut cam cate firme de acest tip au implementat ISO 9001 - Sistemul de Management al Calitatii si cate dintre acestea fac totul pentru satisfactia clientilor si nu au in vedere doar beneficiul cat mai mare intr-un timp scurt. De fapt Calitatea s-ar putea defini si in acest caz: Clientul vine, cumpara produsul, se intoarce dupa un anumit timp si-l mai achizitioneaza si deasemeni il recomanda si altora. Ar fi foarte interesant daca s-ar face un clasament cu note de la 1 la 10, pentru fiecare locatie, pentru firmele care se ocupa cu aceste activitati, inclusiv spalatorii - calitatea serviciilor, promptitudine, respectul pentru clienti, pret, etc.

   Cu stima,

   Cristian

   Comment


   • #4
    buna, sunt membru nou pe acest forum si as dori si eu acest pdf. Este de respectat decizia d-voastra de a transmite acest pdf tuturor . Ati putea sa mi-l trimite-ti si mie pe adresa de mail arual897@yahoo.com?
    Va multumesc anticipat ,

    Comment


    • #5
     EXCELENTA CARTE!!!!! Nu pot spune decat ca informatiile sunt extraordinare! Habar nu aveam ca este o adevarata "stiinta" in intretinerea exterioara si interioara a autovehiculului!_!... Ce sa zic?!... O recomand cu caldura oricarui om care isi iubeste (cu adevarat) masina. Am aflat lucruri care nu aveam idee ca exista!...
     Ce sa mai - tot respectul si toata stima pentru carte si pentru autor!!!!!!
     ...cica ca nu viteza prea mare ucide ci...oprirea brusca e de vina!...

     Comment


     • #6
      Originally posted by alinlunganu View Post
      EXCELENTA CARTE!!!!! Nu pot spune decat ca informatiile sunt extraordinare! Habar nu aveam ca este o adevarata "stiinta" in intretinerea exterioara si interioara a autovehiculului!_!... Ce sa zic?!... O recomand cu caldura oricarui om care isi iubeste (cu adevarat) masina. Am aflat lucruri care nu aveam idee ca exista!...
      Ce sa mai - tot respectul si toata stima pentru carte si pentru autor!!!!!!
      Daca este atat de interesanta de ce nu o impartasiti cu ceilalti mebrii ai acestui forum? Sunt curios....

      Comment


      • #7
       Stimate domnule Pop, va multumesc pentru promptitudune. CARTEA DE DETAILING este de un real folos celor ce doresc sa profeseze in domeniu sau pur si simplu doresc sa-si ingrijeasca personal masina. In ceea ce ma priveste doresc doar sa fiu un client bine informat si din acest punct de vedere CARTEA DE DETAILING este mai mult decat excelenta.
       Respectele mele domnule POP.
       AVENSIS 1.6 VVT-i

       Comment


       • #8
        reply

        Originally posted by toyotafocsani View Post
        Daca este atat de interesanta de ce nu o impartasiti cu ceilalti mebrii ai acestui forum? Sunt curios....

        de ce sa ma apuc sa dau EU detalii?!?!... In fond, TOTI cei interesati pot sa ia legatura cu dl. POP si sa comande cartea din discutie! ... dupa care, fiecare "trage" singur concluziile de rigoare...
        Sau poate, vrei sa spui "de ce nu impart cartea din discutie aici, pe forum"?... Ori... asa ceva, pur si simplu, nu se face!!!... Pwai nu?!...
        Reiterez ceea ce am spus anterior, si anume că nici nu stiam ca exista o adevarata stiinta pe linia aceasta...
        Cat despre dl. Pop, nu am decat cuvinte de apreciere - inutil sa mai explic de ce.
        ...cica ca nu viteza prea mare ucide ci...oprirea brusca e de vina!...

        Comment


        • #9
         Pdf-ul cu cartea mi-a fost transmis cu mare promtitudine si va asigur ca este foarte util, asa ca nu ezitati. Nu este vorba de reclama gratuita ci despre faptul ca aceasta va poate ajuta in cazul in care tineti la aspectul masinii.

         Comment


         • #10
          O carte cu mare folos, mai ales celor care le place sa aiba o masina ingrijita. Doar ce am primit-o (cu mare promptitudine pot sa zic), si rasfoind-o am realizat cat de mult te pot ajuta detaliile la o curatire, sa poata arata asa cum doresti in final. Poate cateodata le gandeam dar imi era frica sa le aplic. Multumesc mult Cristi, RESPECT!

          Comment


          • #11
           Multumesc frumos pentru carte .. o voi citi zilele acestea si voi reveni cu feed-back !

           Comment


           • #12
            Sa ne traiti domnule Cristi , sunteti de un real respect atat dumneavoastra cat si cartea ! Va multumesc .

            Comment


            • #13
             Am primit și eu cartea. Ținānd cont de complexitatea lucrării, mi se pare un gest extraordinar de a o face disponibilă īn mod gratuit. Mi se pare foarte interesantă, chiar dacă, destul de evident, pentru un amator este complexă (din punct de vedere al ustensilelor și tehnicilor folosite). Īnsă sunt și multe informații utile pentru oricine dorește să-și īntrețină mașina.
             Cu respect,
             Alex.

             Comment

             Working...
             X
             Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
             Politica de Securitate Google