Rasfoind Softpedia pe subiectul Toyota, gasesc replici ale oamenilor legati de vechiul forum si in sensul bun, si invers. Unul, de ex. dadea adresa noului forum, iar altul : "zic sa nu va omorati cu forumul ala...
am eu niste informatii si 90% se va recupera baza de date si va fi pusa la ***********.ro
asa ca mai asteptati si voi un pic ". Atat de rau v-ati certat
?! (intrebare retorica, desigur..) Alt comentariu: "chiar vroiam si eu explicatii ce se intampla cu forumul toyota... pacat
concurentii de la honda nu stau locului... o sa apara suporti de numere personalizate cu numele forumului... "
Domnilor administratori, poate de data asta reusim sa consolidam o cultura organizationala pe masura renumelui masinilor noastre, fiindca bunavointa din partea forumistilor exista !!!
am eu niste informatii si 90% se va recupera baza de date si va fi pusa la ***********.ro
asa ca mai asteptati si voi un pic ". Atat de rau v-ati certat

concurentii de la honda nu stau locului... o sa apara suporti de numere personalizate cu numele forumului... "
Domnilor administratori, poate de data asta reusim sa consolidam o cultura organizationala pe masura renumelui masinilor noastre, fiindca bunavointa din partea forumistilor exista !!!
Comment