Mi-a zgariat bara spate o inteligenta cu RCA la EUROINS
. Baietii de la Toyota Bacau m-au trimis sa-mi recuperez singur banii
, cu chitanta si factura de reparatie (achitate de mine la ei, anticipat), pe motiv ca acest asigurator este rau platnic. EUROINS-ul in schimb sustine ca defapt Toyota Bacau nu se implica din comoditate, ca nu-si respecta clientii si ca acestia ar trebui sa ia in calcul si alte service-uri autorizate Toyota, care in plus au si preturi mai mici (au dat exemplu un important service din Bacau, cu 50 lei/ora). Ca sa-mi demonstreze buna-credinta, EUROINS mi-a dat banii cash pe loc, in baza chitantei si facturii de la Toyota
. Au spus ca platile sub 2000 lei le fac intotdeauna foarte prompt (cele peste 2000 necesita avizul de la Bucuresti) si nu au restante la nici un service, deci nici la Toyota. E adevarat ca le-a luat cateva ore sa completeze trei formulare si nu prea au o faima buna cel putin pe forum-urile despre asiguratori RCA, dar nu stiu ce sa mai cred... Astept sa vad cum iese lucrarea la Toyota Bacau, pe care nu am avut totusi incredere sa o fac in alta parte... A mai avut cineva astfel de probleme? Cum ati procedat? Ar fi interesanta si o lista cu asiguratorii agreati de Toyota, daca o are cineva.

Comment