Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

service IASI - MEGA AUTO

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • service IASI - MEGA AUTO

  Buna ziua tuturor posesorilor de TOYOYA, indiferent de model...

  Ma simt nevoit sa aduc la cunostinta tuturor ce se intampla la IASI, la reprezentanta marcii TOYOTA.
  Trebuie sa precizez ca APISROM SRL, detine 4 masini de la acest producator (sadic cum sunt am cumparat de la aceasi societate comerciala, MEGA AUTO....in speta): AVENSIS 1 buc, RAV 4 - 1 buc, PROACE - 2 bucati.

  Masinile TOYOTA sunt masini bune (avem la firma si marci germane, frantuzesti sau alte japoneze).

  TOTUSI.....

  NU RECOMAND INTRETINEREA LA ACEST SERVICE....MEGA AUTO.

  Si trebuie sa va dezvalui aventura prin care treci (incerc sa fiu ironic desi frustrarea este sentimentul care ma cuprinde)...

  Aventura nr 1:

  Am fost in service cu AVENSIS (40.000 km, unic utilizator) cu zgomot de la rulmenti (un zgomot care devine deranjant la viteza mai mare de 110 km/h) si zgomot de la acel carton care acopera portbagajul (de-a dreptul enervant....pun ceva deasupra pt a diminua acest zgomot ca ma scoate din sarite).
  La prezentarea in service, mecanicii au facut schimburile de ulei si filtre (dupa parerea mea nu se pricep la altceva), iar celelalte probleme le-au ignorat si mi-au argumentat ca ei nu aud acele zgomote. Evident ca am luat un mecanic si l-am plimbat pt a-i arata problemele masinii, dar...tot cu problema nerezolvata am ramas. singura piesa ajustata a fost acel carton sacaitor care a fost batut de cateva ori cu palma grea a unui mecanic SPECIALIST.

  Aventura nr 2:

  Desi noi-noute (deci in garantie), una din cele 2 masini PROACE, la 4.000 km cedeaza o rotita de la usa laterala ce asigura accesul in compartimentul din spate. (rotita de ghidaj ce asigura culisarea portierei la deschidere/inchidere).
  Distanta intre sediul nostru si MEGA AUTO este de 85 km (irelevant la acest moment...dar sa vedeti ce urmeaza si invatati din greselile altuia....). Fiind in garantie, am trimis masina la societatea sus mentionata, pt constatare si remediere. Atitudinea mecanicilor ...surpriza...toti incearca sa te convinga ca esti un nemernic care nu utilizeaza masina in mod corespunzator si ca masinile perfecte de la TOYOTA au intrat pe mana unor clienti prea pretentiosi. (atitudine aproape institutionalizata de cei de la service director/mecanici).

  La data programata pt reparatie....trimit din nou masina la service....si surpriza....piesa comandata de specialisti....nu se potrivea. Asadar....iar pierdem timp si motorina...deplasand masina la service.

  POVATA 1: Garantia masinii o primesti doar daca poti argumenta pana la disperare ca nu ai acces fizic si nici metode prin care poti defecta vreo piesa.
  POVATA 2: Ignora calificativele service-ului/tinichigerie (platinum, gold, silver, bronze...etc). Aceste calificative nu reprezinta realitatea. Ele se obtin facand un chestionat pe clientii care abia au cumparat o masina.
  POVATA 3: cea mai buna masina e cea cu intretinere de calitate.

 • #2
  Eu mi-am luat-o de la megaprostalai mai tare. Merg sa-mi fac update de soft si nenica ala de mare sef la electric refuza cu orce pret sa faca aceasta operatiune indrugand vrute si nevrute. La final mi se face o factura de 40euro, pentru nimic, si un deviz de 12000lei, unde trebuia sa-mi schimbe jumatate de motor. Masina avea consum mare, am rezolvat in REP. MOLDOVA unde intradevar e o ,,Reprezentanta tToyota"

  Comment

  Working...
  X
  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
  Politica de Securitate Google