Va salut dragi toyotisti , ma bucur ca exista un astfel de forum, il stiam inainte sa-mi aleg minunata mea Corollutza, dar nu am indraznit sa ma bag"", pana nu mi-a sosit. Din pacate , deja am avut o mica altercatie cu cei care sufera in societatea asta , si nici la o saptaamana , cineva ::""""" a incercat sa mi-o "sparga" pt un atlas rutier
(, ca sa vezi. Si fiindca se pare , japonezii s-au gandit la o varianta de comercializare in societati precum Romania , acei indivizi sau individ , nu a reusit, asa ca a decis sa faca acel gest urat care mi-a dat primele indicii despre cel sau cei care ar fi putut face asta, adica ......au scuipat-o. asta e, se spala, era ok, daca nu incercau prin natura neuron....ului care il avea...u sa o loveasca cu piciorul astfel facandu-ma sa ma deplasez......la nici macar o saptamana la CASCo. Acum eu am la ardaf si v-as ruga sa-mi spuneti daca cunoasteti, stiu ca era vb , sa aiba cei de la toyota decontare directa cu ardaf? sau sa ma sfatuiti , in ideea .....fiindca spana acum nu prea am mai avut de-a face cu CASCo, ce sa fac, care e treaba cu politia, in cat timp trebuie sa ajungi la casco, samd. Cu ocazia asta poate deschidem un nou subiect legat de asigurari care sa ne faca viata mai linistita si , bineinteles, mai respectata, pt driveriii de TOYOTA!! Liste cu firmele de asigurari care au decontare directa, asigurari, etc....Va multumesc!

Comment