toti cei care participa la trafic sunt mai mult sau mai putin bizoni
m-am uitat la el, ma manca pe paine la micul dejun ( si eu am 1,90 m ) asa ca am coti-o repede ... "frate, ce faci, daca imi loveai masina ... etc " m-am intors la masina si asta e. Si am vazut o faza tare in Bucuresti cand o soferita agresata verbal a scos instinctorul si l-a pus pe bizon ... a fost un circ general .... ala alb tot de fraf alerga pe langa masina, unu a sunat la pompieri ... a fost un circ general, nu cred ca a iesit praful o luna din masina aluia.
Chiar astazi n-am fost atent si am tamponat un vecin in parcare cand am dat cu spatele.Oamenii au fost foarte civilizati,ma gandesc ca eu m-as fi enervat mult mai tare si ca poate am luat o lectie de morala si de conduita.Eram orgolios ca eu in 600000 km n-am facut tamponari si eram de parere sa-i sanctionam pe cei care gresesc.Acum dupa acest incident am lasat-o mai moale cu stilul recalcitrant si-mi vine sa intru in pamant de rusine in fata vecinilor.
fireste ca ala cand a dat de volan in drepta la intimidare taicamie doar a facut un pic stanga,, ghici cine a iesit shifonat =)) si pe urma si fara carnet =)) melteanu patentat.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment