Va salut dragi impatimiti ai masinilor. Nu stiu daca am deschis unde trebuie thread-ul, insa am fost surprins sa nu gasesc unul pentru Lexus. 
As dori sa primesc unele sfaturi in legatura cu aceasta motorizare, cam la ce sa fiu atent pe viitor.
Din pacate se gasesc foarte putine informatii in legatura cu aceasta masina...
Pana acum sunt foarte incantat de achizitia facuta insa nu sunt lamurit cu rapoartele cutiei de viteze. In treptele 1-3 parca agata cumva, se aude un mic zgomot, deranjant zic eu pentru o masina care se respecta si doreste sa se bata cu concurentele premium. Pana acum atat am observat, orice sfat este binevenit
E o chestie normala la Toyota-Lexus cu etajarea cutiei de viteze sau ar trebui sa imi fac probleme? Multumesc anticipat . Si cateva poze

As dori sa primesc unele sfaturi in legatura cu aceasta motorizare, cam la ce sa fiu atent pe viitor.
Din pacate se gasesc foarte putine informatii in legatura cu aceasta masina...
Pana acum sunt foarte incantat de achizitia facuta insa nu sunt lamurit cu rapoartele cutiei de viteze. In treptele 1-3 parca agata cumva, se aude un mic zgomot, deranjant zic eu pentru o masina care se respecta si doreste sa se bata cu concurentele premium. Pana acum atat am observat, orice sfat este binevenit

Comment