Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Placute frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pai cum vrei sa fie palcutzele ? tari, moi , ieftine ? si la ce mashina .. dar de ales ai de unde ... TRW,Ferodo,EBC,ATE,Nippparts...

Comment

Salutare! pentru avensis 1,6 vvt-i , nu ma pricep la marca, tari, moi, etc, vreau doar sa fie durabile si mai ales eficiente, nici ieftine insa nici foarte scumpe.Merci!

Comment

Originally posted by vladescu mary View Post
        Salutare! pentru avensis 1,6 vvt-i , nu ma pricep la marca, tari, moi, etc, vreau doar sa fie durabile si mai ales eficiente, nici ieftine insa nici foarte scumpe.Merci!
        Eu am cumparat de la 4turbo.ro, (distribuitor EBC) placute fata + spate Greenstuff si am dat aprox.440RON ambele seturi, dar nu le-am pus inca astfel incat sa-ti spun ce si cum.
        LE: vezi ca dau si o reducere pt forumisti
        Last edited by gabi-BT; 11-12-2009, 11:27 AM.
        Avensis SW 2.0 D-4D & Celica 1,6L

Comment

Si durabile si eficiente si ieftine pe deasupra nu prea cred ca o sa gasesti prea curand. Vezi ca fiecare marca are mai multe nivele de performanta la placute. Mergi la un magazin mare de piese auto si vezi ce au pentru masina ta si alegi apoi dupa cati bani esti dispus sa scoti din portofel.
          Toyota Avensis 1.8 VVT-i

Comment

ideea este ca daca pui mai dure , discurile se duc mai repede, dar frane mai bune .
            poti lua un black stuff, trw sau Ferodo pana in 180 ron perechea sunt mai moi si cunt standard .
            green stuff, ATE ,Ferodo DS2500 sau 3000 sau DS Perfomance - astea sunt mai dure si cam rad discul mai repede decat este el programat , nu asa de rau dar e acolo ceva...intre 230-340 roni depinde de unde ce si cum iei

red stuff,yellow stuff, fereodo racing deja tre sa schimbi discurile ....

oferta e , acu depinde ce bani vrei sa bagi.

io dupa 75 000 km cu discuri si placutze stock trebuie sa le schimb pt ca sunt uzate discurile la limita .

Comment

Salutare! trebuie sa-mi schimb si eu placutele de frana pe fata la Avensis 2,2D-4D.Este neaparat necesar sa le schimb in reprezentanta, masina fiind inca in garantie?

Comment

Salutare! trebuie sa-mi schimb si eu placutele de frana pe fata la Avensis 2,2D-4D.Este neaparat necesar sa le schimb in reprezentanta, masina fiind inca in garantie?

Comment

Nu este necesar. Dar este de recomandat. In situatia in care vei avea probleme la elementele sistemului de franare (santuri pe disc) iti vei pierde garantia, chiar daca sunt placute originale.

Comment

daca pui placutze neeagreate de constructor ai prb daca nu, nu ......

Comment

Chiar daca le montezi singur sau in alt service? Esti sigur Zeus? Se poate invoca de dealerul faptul ca s-au montat gresit. (nu s-a pus siguranta, etc) Pana la urma cazurile sunt destul de rare, daca folosesti placute care respecta cerintele producatorului nu vad ce probleme ai putea avea.

PS Eu am schimbat discurile de frana la 1ooo de km, pe garantie, din cauza placutelor. Intr-o astfel de situatie, daca nu ai facut montajul la ei sau nu ai respectat intervalul recomandat de cartea tehnica pentru inlocuirea placutelor nu cred ca mai beneficiezi de garantie.

Comment

absolut sigur ... io mi am modificat mashina in timpul garantiei cu piese agreeate de constructor , drept urmare nu am avut prb cu garantia . de aia am si zis la ultimele tipuri de placutze tre sa schimbi dicsurile pt ca or sa fie rase in cateva mii de km .normal ca nu or sa iti dea pe garantie alte discuri noi ...

ce ai avut tu cu placutzele nu a fost un caz izolat s-a tot intamplat mai ales pe avensis mai ales la cele cu face-lift.

Comment

Ce tot pot sau nu pot?
                          Duceti-va la service unde de regula faceti garantia,intrebati ce se poate si ce nu,si atunci aveti raspunsul exact.Service-le au strategii diferite,la unele poti ce nu se poate la altele,asa ca interesati-va ,nu are de unde stii ZORO sau ZEUS ce puteti fiecare.Anumite idei ca "mai moale" sau "mai tare" depinde cum doreste fiecare(placutele),da ,ZEUS,le are ca sta ca soricelul pe net,si mai si cunoaste despre ele(Toyota)

Comment

salutare! tocmai mi-am comandat placute de frana, fata+spate, textar, la pretul total de 650 lei.sunt intr-adevar cele mai bune?, spun asta pt ca sunt si cele mai scumpe.merci!

Comment

Scumpe sigur sunt, din cate stiu Textar sunt si bune..
                              Last edited by gabi-BT; 12-16-2009, 10:45 AM.
                              Avensis SW 2.0 D-4D & Celica 1,6L

Comment

Corolla mea din 2004 are 85000 km si vreau sa-i schimb placute frana fata + discuri, placutele le-am cumparat deja - toyota genuine parts whatever... (sunt facute de TRW PAGID) Am inteles ca schimbatul placutelor nu pune mari probleme. Ar fi ceva de retinut pentru schimbat discuri?

Merci,
                                Toyota Corolla 1,6L VVTi Sol

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google