Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

prima revizie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• prima revizie

salutare tuturor!
    si scuze daca fac post nou, dar nu gasi ceva asemanator pe nicaieri, asa ca voala....
    fac in aprilie 12 luni si am doar 4000 km.jumate afara jumate in city.
    condus tip boso fara scarturi fara frane si turari la relanti cand se vede de departe semaforul pe rosu.cu consum mediu in oras sub 4,5 (oare sunt mai econom decat ce pictara astia in cartea tehnica a masinii?).
    in fine.intrebarea mea este Daca se merita(necesita) prezenta buburuzei in service la 12 luni?e necesar sa schimb uleiul tinand cont ca fu perioada de rodaj si uzuri, zgura, bla bla bla,,,, vrajeli?ca de filtre de aer, polen, placute frana sunt noi noute (ma uitai eu) sigur nu-i cazul.nivelul la ulei e mai mult decat multumitor.iarasi despre pierderea garantiei ma lasa rece.cum imi asum zilnic riscul fara casco ce garantie imi mai trebuie mie.ca ce se poate strica in termenul de garantie(4 ani) nu-s incluse consumabile.
    ceva pareri pertinente?
    va rog!
    si va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi ineptiile mele, poate, cine stie....

- măcar un schimb de ulei și un filtru de ulei - motorul este încă străns/în rodaj.
    - filtrul de aer - se poate schimba funcție de condițiile în care circuli cu mașina - dacă e un mediu cu mult praf, trebuie schimbat. Dacă nu - măcar suflat cu aer
    - filtru de polen - doar dacă începe să miroasă în mașină - poți să-l sufli cu aer
    - filtru de motorină e garantat 30.000 km așa că mai merge

Comment

Uleiul isi pierde proprietatile dupa 12 luni, chiar daca ai facut doar 4000 km. Schimba-l.
      Daca vrei sa economisesti ceva bani, cumpara-ti singur uleiul si filtrul, insa nu sari peste revizie.
      Last edited by OvidiuH; 03-16-2011, 22:18 PM.
      BMW 3 GT / 2.0d / AT Sport / Luxury Line / 2016
      Mazda CX5 / 2.0i AWD / MT / Attraction / 2012
      Toyota Aygo / 1.0 VVTI / AT / Luna / 2008

Comment

flor si OvidiuH au dreptate, dute si fa revizia, eventual procurati tu consumabilele, iesi mult mai ieftin.

Comment

salutare tuturor!
          am inteles si imi insusesc sfaturile primite.am sa merg cu mititik la dealer sa o gadile unpicut.merita si ea, de ziua ei, un rasfat. nu?

Comment

Salutare tuturor
            Ce marca imi recomandati pentru filtrul de aer si polen ?
            Si inca o intrebare ( poate aiurea) ................ unde se afla filtrul de polen la o corolla din 2008 ?

Comment

Filtru de habitaclu la corolla este sub torpedou. In cartea masinii iti arata exact cum se schimba.
              La filtre, echiparea originala era DENSO, dar la noi se gasesc cam rara. Asa ca poti alege intre multe alte firme, ideea este insa sa le schimbi mai des decat recomanda cartea masinii, ca avem prea mult praf in tara asta.
              Toyota Avensis 1.8 VVT-i

Comment

Originally posted by diaconumc@yaho View Post
                salutare tuturor!
                si scuze daca fac post nou, dar nu gasi ceva asemanator pe nicaieri, asa ca voala....
                fac in aprilie 12 luni si am doar 4000 km.jumate afara jumate in city.
                condus tip boso fara scarturi fara frane si turari la relanti cand se vede de departe semaforul pe rosu.cu consum mediu in oras sub 4,5 (oare sunt mai econom decat ce pictara astia in cartea tehnica a masinii?).
                in fine.intrebarea mea este Daca se merita(necesita) prezenta buburuzei in service la 12 luni?e necesar sa schimb uleiul tinand cont ca fu perioada de rodaj si uzuri, zgura, bla bla bla,,,, vrajeli?ca de filtre de aer, polen, placute frana sunt noi noute (ma uitai eu) sigur nu-i cazul.nivelul la ulei e mai mult decat multumitor.iarasi despre pierderea garantiei ma lasa rece.cum imi asum zilnic riscul fara casco ce garantie imi mai trebuie mie.ca ce se poate strica in termenul de garantie(4 ani) nu-s incluse consumabile.
                ceva pareri pertinente?
                va rog!
                si va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi ineptiile mele, poate, cine stie....
                Salut,

sa iti treci si tu la semnatura ce masina ai si ce motorizare ca sa stim in viitor despre ce vorbim
                Daca nu vrei sa ai de a face cu reprezentanta pentru ca este scumpa foarte bine, poti sa mergi la un alt service autorizat fara sa pierzi garantia, ca sa schimbi uleiul
                Filtrele te poti uita tu la ele si sa le schimbi numai daca este cazul( probabil ca nu va fi cazul la doar 4000 km)
                Ave 1.8 Luna '08

Comment

Originally posted by zorro View Post
                  Filtru de habitaclu la corolla este sub torpedou. In cartea masinii iti arata exact cum se schimba.
                  La filtre, echiparea originala era DENSO, dar la noi se gasesc cam rara. Asa ca poti alege intre multe alte firme, ideea este insa sa le schimbi mai des decat recomanda cartea masinii, ca avem prea mult praf in tara asta.
                  Oricum intentionez sa le schimb mai des decat reviziile de 12 luni dar avand in vedere ca masina a iesit din garantie imi voi cumpara singur consumabilele si de asta intrebam

Multumesc frumos

Comment

Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google