Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Curatare SCV?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    am inteles, multumesc mult

    Comment


    • #17
      Originally posted by Alex981 View Post
      +1

      da, si pe mine m-ar interesa cum se curata, ca acum 2 luni am fost nevoit s-o schimb si eu, doar ca am putut s-o pastrez si pe aia veche
      cum se curata ? mss
      The symptoms. The MPG is disgraceful this time last year we was averaging no less than 38mpg over a tank and around 42-45mpg when driven on a run with cruise control set at 70mph. Over Christmas we did approx 1500miles and have managed best on a run +4oc 31mpg driving with cruise control set at 7...

      Comment


      • #18

        Ce ai pus tu acolo e cum se curata Egr. Scv e altceva.

        Comment


        • #19
          am si eu problema cu pornirea la rece. porneste si se opreste. anul trecut a facut la fel, am dus o la reprezentanta mi au incarcat un soft de iarna si a mers pina acum. cum a dat frigul iar face figuri. acum cred ca nu mai scap trebuie sa inlocuiesc scv ul
          masina e 2007 d4d. curatirea nu cred ca are efect din moment ce scapa presiunea'

          Comment


          • #20
            Salutare tuturor!
            Sunt noua pe aici! Din primavara sunt posesoarea unui Yaris 1.4 diesel! Am luat masina in martie, i-am schimbat filtrele, uleiul. Dupa 5000 km am fost nevoita sa schimb din nou uleiul, deoarece era peste nivel. La reprezentanta mi s-a spus ca am pus eu 5 l in loc de 4. Am fost la alte service-uri si cert este ca BAGA MOTORINA IN BAIA DE ULEI! am schimbat garniturile de la pompa de inalta, dar fara folos....in sept. am schimbat uleiul si dupa 2 luni e deja mult peste nivel uleiul! Ce poate fi???Ajutor!!! Va multumesc!

            Comment


            • #21
              Originally posted by RAWRAV View Post
              Fratilor am vazut ca sunt peste 70 de vizualizari la mesajul meu dar nimeni nu a venit cu nici o solutie.
              Trebuie sa va inpartasesc din experienta mea pentru ca ma declar "master of SCV's" (fara pic de rusine si chiar cu mandrie patriotica...)
              In concluzie, pentru cei care vor sa economiseasca peste 1200 lei si nu au probleme sa se murdareasca pe manute, SCV-urile se pot curata si rezultatele sunt excelente: motorul porneste imediat, la prima cheie, chiar la -16 grade C.
              Am procedat exact cum spuneam la inceputul thread-ului, dar trebuie sa specific ca le-am actionat electric de 'jdemii de ori, pana cand am fost multumit de sunetul produs.
              Succes si voua!
              Pentru cei cu probleme de pornire si suspiciuni pe SCV-uri,
              vedeti minunea de aici (daca stie careva poloneza, sa ne traduca descrierea):
              Last edited by PalCo; 10-07-2015, 18:54 PM.
              トヨタ アベンシス セダン 2.2 D-4D --- 2005 --- 145.000 km

              Comment


              • #22
                Salutare tuturor. Va rog frumos, ajutati-ma si pe mine cu o informatie: unde anume găsesc valva asta sub capota? Am inceput sa identific majoritatea pieselor, dar numai pe asta nu. Nu reusesc

                Va multumesc foarte mult pentru ajutor

                Comment


                • #23
                  Pai ce motor ai? Pune anul masinii si motorul de sub capota.

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google