Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Palnie cu filtru pt motorina?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Palnie cu filtru pt motorina?

  Salut,

  Am inteles ca exista o palnie cu sita pentru motorina care opreste apa si impuritatile din motorina. Ati auzit de asa ceva? Si daca da, unde gasesc sa o cumpar?

 • #2
  Beni ce vrei sa faci cu ea.....??!?!? sa o filtrezi la pompa???sau ce???
  Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".

  Comment


  • #3
   Originally posted by Mushu View Post
   Beni ce vrei sa faci cu ea.....??!?!? sa o filtrezi la pompa???sau ce???
   Am eu socotelile mele
   Cand voi mai iesi in ucraina, moldova, merg cu canistra dupa mine. Sub nici o forma nu alimentez de la pompele lor. De aceea vreau si o sita d'asta smekera.

   Comment


   • #4
    Eu nu am auzit de vreo sita care sa filtreze si apa...
    Summer - Corolla, Winter - Corolla ...
    E12 2006 1.6 110CP SOL

    Comment


    • #5
     Cel mai simplu pui un un tifon in 2-3 straturi

     Comment


     • #6
      Beni, nu ti-as sugera sa pui combustibil de la Ucrainieni. Eu am avut probleme la o masina de servici cu treaba asta si mi-au spus baietii ca motorina de la ucrainieni in cazul meu nu e Euro 4 si am avut probleme cu catalizatorul. Acum depinde de ce masina ai, dar eu unu iti sugerez sa nu risti. Si eu am posibilitatea sa cumpar motorina din zona mai ieftina dar nu mai cumpar veci. Eu zic ca nu merita riscul, dar in fine tu stii mai bine ce si cum.
      Toyota Corolla 2.0 D-4D ianuarie 2008
      Toyota Corolla 1.8 Dx 1987

      Comment


      • #7
       Eu am zis ca am nevoie de palnie ca sa pun in rezervor motorina din canistra pe care o incarc din Romania. Tocmai d'asta tot balciul cu palnia, ca sa nu alimentez de la ucrainieni. Eu am alimentat de acolo un vw transporter 2.4 si nu numai ca mirosea ingrozitor a petrol dar si facea un zgomot infernal motorul.

       Comment


       • #8
        Aha, Sorry, am inteles gresit. Cat de palnie...nu stiu, eu filtram la un moment dat cu un ciorap de dama in mai multe straturi, (ce sa faci romanu mai improvizeaza) dar ala cu siguranta nu retine apa.
        Toyota Corolla 2.0 D-4D ianuarie 2008
        Toyota Corolla 1.8 Dx 1987

        Comment


        • #9
         "pai sa va spun eu, eu la OCtavia mea TDi bag motorina de la camioane, cred ca este Euro4 ca e de peco oricum si mai bag si de la salupe, asta tot de la peco e si vreau sa va zic ca merge masinuta de rupe, nu prea a mai vazut de la Petrom sau de la OMV de multisor.

         Vreau sa va zic ca ce torn in rezervor vad cu ochii mei, am o palnie care retine apa si impuritatile, am 20k cu masina si NU am schimbat niciun filtru la revizia de 15k, le schimb abia la revizia de 30k, cum ziceam masina merge uns si nici nu am simtit vreo diferenta cand am bagat numai OMV din aia austriaca, fie de vara fie de iarna. V-am zis astea ca sa comparam motoarele intre ele, sa vedem daca sunt sau nu sunt pretentioase la motorina.
         Parerea mea e ca nici japonezele nu au de ce sa faca nazuri la motorina de la noi, fie ea si de camion.
         Daca gresesc cu ceva sa nu aruncati cu pietre ca inteleg de vorba buna :P"
         d-rive spunea ca are o astfel de palnie magica. nu am inventat eu treaba cu palnia care retine apa am incercat sa copiez link-ul si sa-l postez aici dar nu-mi da voie.
         Last edited by beni; 02-02-2008, 21:45 PM.

         Comment


         • #10
          stiu si eu pe cineva care baga intr-un audi motorina luata de la autocare.
          Problema in acest caz nu este neaparat calitatea motorinei din autocar (s-ar putea sa fie identica cu ceea ce folosim noi la autoturisme) ci cum o stochezi pana o pui in rezervor la tine.
          Stiu ca rezervoarele astea de la Peco au niste sisteme care sa impiedice formarea condensului. Nu sunt doar niste mega-cansitre. Daca pastrezi motorina prin canistre, butoaie s-ar putea sa te trezesti ca din cauza condensului sa ai bonus niste apa prin ea.
          Aceeasi problema o avem si noi iarna la rezervoarele de la autoturismele diesel.
          Iarna, daca stai mai mult pe gol cu rezervorul ai mai multe sanse sa acumulezi apa (de la condens) in filtru.

          Comment

          Working...
          X
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
          Politica de Securitate Google