Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Tacanit motor d4d 2.2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

in curand o sa va luati benzinare si atunci o sa scapati de tzacanit

Comment

Originally posted by zeus View Post
      Zau dragaaa ??? Pai sa consum 12-15 la suta cand vreau sa merg cu 180-200 ??? Si apoi , nu vreau sa mai am de schimbat bujii , fise , etc , etc .... m-am emancipat !!!!
      Cat priveste * tacanitul * , e prezent in marea majoritate a masinilor ...

Comment

Originally posted by zeus View Post

Eu am o oferta interesanta ....

Folie cu bule natur, verde sau ESD. Producator de pungi din folie cu bule cu sau fara adeziv. Rola din fole cu bule la dimensiunile clientului.

.... inca negociez pretul !!!!

Comment

Originally posted by vali44 View Post
          Zau dragaaa ??? Pai sa consum 12-15 la suta cand vreau sa merg cu 180-200 ??? Si apoi , nu vreau sa mai am de schimbat bujii , fise , etc , etc .... m-am emancipat !!!!
          Cat priveste * tacanitul * , e prezent in marea majoritate a masinilor ...
          Domnu' Vali,este interzis si periculos sa mergi cu viteza asa mare ,Toyotele de generatie noua nu mai au fise si daca bagi niste bujii de calitate, le schimbi la 90000 cu 200 de roni.La diesel daca iti pica un injector face cat toata economia facuta in 90000 de km .

Comment

eee lasa dan , ca vali o sa vad el cand or baga astia la diesele turime taxa de cancer ) sa vad pe unde mai scoate camasha )

Comment

Nu cred asa ceva,oricum mai nocive sunt noxele de la benzinare, decat particulele emise de la diesel.

Comment

cred ca e exact invers ..

Comment

Buna ziua.Am o Toyota Avensis 2.2 D4d 150cp2007.De ceva vremea motorul produce un zgomot foarte deranjant care începe pe la 1400rpm până la 2800rpm și la cald și la rece;câteodată a mai tare alteori mai încet și cel mai important este că atunci când o calc, când este în sarcina atunci se aude cel mai tare.(in gol se aude normal).Am căutat ceva asemănător și am găsit pe YouTube :https://youtu.be/oAsFsvsVzCY.
                  Se aude că o bataie,răpăială gen bătaie de avans,zgomot metalic ca de mitraliera , a unui diesel vechi.Am schimbat șaibele de la injectoare(la recomandarea mecanicului) care erau de cupru cu unele din metal deschis la culoare, bineînțeles originale,nu s-a schimbat nimic.Ma exaspereaza.Unii spun că ar fi injectoarele alții că ar fi de la lanț,unii de la turbina etc.Nu am testat nici unua dintre componente,doar am pus un tester pe mașină iar valorile de corecție in relații la injectoare sunt 0.2;0.6;1.2; -2.2 ceea ce se încadrează în +-3.Daca are cineva vreo idee aștept răspuns.Poate un service serios care sa nu mă pună sa schimb componente numai sa le dau de munca(așa cum am schimbat degeaba șaibele + garnituri de etanșare și garnitura capac culbutorului).
                  Menționez că nu se simte ca o mașină de 150 cp ci mai degrabă de 110 ,nu consuma ulei deloc am 7000 este full (Toyota 5w30).
                  Mulțumesc anticipat

Comment

Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google