Am deschis un nou thread despre Prius, la care sper sa adere si putinii posesori de astfel de modele, thread in care sa discutam diferite subiecte, sa schimbam informatii tehnice si sa ne oferim ajutorul intre noi privind reviziile, service-ul si altele...
Si as vrea sa sparg gheata eu cu urmatoarea intrebare:
Va apropiati cat de putin de consumurile declarate de producator? Daca da, dati cateva detalii despre benzina pe care o folositi, stilul de conducere, trucuri. Mie imi consuma in regim de oras (mai bine zis blocaj) 7-7,5 %, la drumuri scurte (6 km), temperaturi scazute (-10 : +3 grade), stil de conducere destul de sportiv....iar in afara orasului, la viteze de pana la 120 km/h - 5,3%.
Se poate mai bine?
Si as vrea sa sparg gheata eu cu urmatoarea intrebare:
Va apropiati cat de putin de consumurile declarate de producator? Daca da, dati cateva detalii despre benzina pe care o folositi, stilul de conducere, trucuri. Mie imi consuma in regim de oras (mai bine zis blocaj) 7-7,5 %, la drumuri scurte (6 km), temperaturi scazute (-10 : +3 grade), stil de conducere destul de sportiv....iar in afara orasului, la viteze de pana la 120 km/h - 5,3%.
Se poate mai bine?

Comment