Salutare la toti ,
deoarece e prima mea postare pe acest forum (sorry de ala vechi) m-am deci sa fie special si pentru dubita un thread ca si ea e tot TOYOTA
Poze din pacate nu am decat cele de la livrare cand s-au constatat urmatoarele
-lipsa bricheta
-nu mergea ceasul de bord
-semalizare stanga fata neetansa (aburita)
In rest toate cele bune...motor de 2,5 D4D consum extraurban de aproximativ 8%
, 5,5mc spatiu de incarcare, 980Kg sarcina utila.
Momentan masina are 3000Km si trebuie programata in service la inlocuirea semnalizarii (pe garantie) si a unui carenaj roata care dintr-un motiv sau altul a cazut in mers si au spus ca nutra pe garntie si costa aproximativ 300 ron
A si mai trebuia sa adaug ca dealerul , Dl. Daniel H. de la Mega Auto a acordat o alarma si covorase...insa si aici probleme (covorasele sunt pentru modelul vechi si intra sub pedala de la ambreiaj) iar la alarma nu s-a putut monta si inchidere centralizata deoarece portierele nu au gauri sa treaca firele.
Cam atat pt. postul asta dar mai revin.
O zi buna sa aveti si un an nou la fel de bun!
deoarece e prima mea postare pe acest forum (sorry de ala vechi) m-am deci sa fie special si pentru dubita un thread ca si ea e tot TOYOTA

Poze din pacate nu am decat cele de la livrare cand s-au constatat urmatoarele
-lipsa bricheta
-nu mergea ceasul de bord
-semalizare stanga fata neetansa (aburita)
In rest toate cele bune...motor de 2,5 D4D consum extraurban de aproximativ 8%

Momentan masina are 3000Km si trebuie programata in service la inlocuirea semnalizarii (pe garantie) si a unui carenaj roata care dintr-un motiv sau altul a cazut in mers si au spus ca nutra pe garntie si costa aproximativ 300 ron
A si mai trebuia sa adaug ca dealerul , Dl. Daniel H. de la Mega Auto a acordat o alarma si covorase...insa si aici probleme (covorasele sunt pentru modelul vechi si intra sub pedala de la ambreiaj) iar la alarma nu s-a putut monta si inchidere centralizata deoarece portierele nu au gauri sa treaca firele.
Cam atat pt. postul asta dar mai revin.
O zi buna sa aveti si un an nou la fel de bun!
Comment