Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Masina zgaraiata in parcare - ce e de facut?

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Masina zgaraiata in parcare - ce e de facut?

  Situatie reala: in parcarea unui magazin, un cretin cu o Dacie iese cu spatele din locul lui de parcare, face usor dreapta, opreste apoi vireaza stanga, cu fata, sa intre pe trecerea de pietoni pentru a iesi mai repede din parcare (nu mai ocoleste 100 de metri prin restul parcarii). La virajul cu fata, agata cu bara lui din fata bara dreapta fata a unui Renault Megane parcat regulamentar.

  Se opreste, cel din dreapta se uita in jur, si apoi merge mai departe, zgaraind in continuare bara Meganului (nu a dat deloc inapoi) si si-a vazut de drum.

  Ce e de facut daca am vazut toata faza asta? Ii las celui cu Megane biletel in geam cu datele mele sa il dau pe ala in gat? Ma duc la receptie clienti din magazin sa zic ce am vazut?

  Disclaimer: nu asociez cretinii cu Daciile, insa pe asta l-am mirosit cand am vazut ca avea tava cu mici, carnati, mustar plus un borcan de zacusca pe bordul masinii ce statea in soare. Plus ca am avut mare noroc deoarece am parcat fix langa cretin. Bine ca nu am fost nevoit sa ies din masina.
  Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

 • #2
  puteai sa-i lasi in parbriz datele tale de contact;la modul cum s-a comportat nesimtitul ala cu dacia trebuia batut bine !!! adevarul ca pitecantropi de felul asta sunt peste tot,mai ales in parcarile magazinelor unde risti sa-ti faci masina pestrita de la usile deschise anapoda si chiar sa ti-o loveasca

  Comment


  • #3
   Eu am patit pe pielea mea chestia asta.
   Am gasit Avensisu' luat de 2 luni cu aripa infundata, in parcare... e un sentiment tare nasol.
   Pe cel care m-a lovit doar nu-l costa nimic : o vizita la asigurari pt. declaratii si autorizatii de reparatie si gata. Ei, un pic de umblatura, dar macar ai constiinta curata.

   Daca poti sa-l ajuti pe cel cu beleaua, nu ezita. Se fie pedepsit muflonu' cu Dacia.
   Bine, acu' nu stiu cum mai poti da de el...
   Avensis SW 2.0 D-4D & Celica 1,6L

   Comment


   • #4
    Pai ii stiu numarul de inmatriculare, fata soferului, tipul si culoarea Daciei. Nu stiu numarul Renault-ului, insa trebuie sa intreb la informatii clienti daca s-a plans cineva de incident.
    Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

    Comment

    Working...
    X
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
    Politica de Securitate Google