Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

trafic infernal in bucuresti

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • trafic infernal in bucuresti

  nu se mai poate asa ceva pe data de 13.12.2007 de la piatata victoriei pana la universitate am facut 2 ore jumate nu se poate asa ceva ce recomandati???

 • #2
  da... metroul :P
  mai mult de 15 nu faceai... tebuies a recunosc faptul ca in aceasta perioada a anului aglomeratia este infernala... si pe strazi si in supermarketuri...

  Comment


  • #3
   ar fi o alternativa pentru mine ca nu am permis si nu am simtit gustul condusului pana acum da pentru tata care are 55 de ani si a mers nuami cu masina nu prea cred ca merge

   Comment


   • #4
    pai se lucreaza de aia ...
    Attached Files

    Comment


    • #5
     foarte tare imaginea
     din pacate asa se lucreaza la noi si asa se circula
     Attached Files

     Comment


     • #6
      cristi poza aia e facuta pe ion mihalache fix pe strada ai stau eu mai incolo puin trec zilnic pe acolo

      Comment


      • #7
       am uitat sa spun ca in poza mea de mai sus, aia este intersectia de la lizeanu, dar inainte sa inceapa astia lucrarile la partea carosabila :P acum este si mai rau

       Comment


       • #8
        acum este rau in mai toate intersectile nu numai la 2 ar fi fost bine sa fie doar la 2 da e in tot bucurestiu si ami aru am vazut ca e si la intrareaq in el si la iesire

        Comment


        • #9
         nu-mi convine

         Originally posted by admin View Post
         da... metroul :P
         mai mult de 15 nu faceai... tebuies a recunosc faptul ca in aceasta perioada a anului aglomeratia este infernala... si pe strazi si in supermarketuri...

         Cu metroul nu se mai uita fetele la mine...sunt urat ca noaptea. Asa mai salvez situatia....glumesc. Alternative sunt plecatul cu noaptea-n cap. Aici nu mai glumesc , am colegi care prefera sa ajunga la munca cu 1 ora sau 2 mai devreme decat sa citeasca ziarul la semafor.

         Comment


         • #10
          Sa vedem cum o fi traficul de maine de cand incepe toata lumea serviciul.
          In Bucuresti se circula foarte greu din cauza zapezii care nu este curatata. Din 3 benzi sunt curatate doar 1 sau 2 benzi.
          TOYOTA Corolla 1.4 D4D

          Comment


          • #11
           Originally posted by 23nst View Post
           foarte tare imaginea
           din pacate asa se lucreaza la noi si asa se circula
           Incredibil ... pentru noi astia din alte parti ... parca vedem o imagine din lumea III, india sau cine stie .... pina la urma cite benzi de circulatie sunt 5-8 pe sens

           Comment


           • #12
            Odata, din Victoriei in Victoriei, in intersectia aceea miraculoasa, am facut 50 de min.

            Comment

            Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
            Politica de Securitate Google