Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Drumu` prost si rovinieta

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Drumu` prost si rovinieta

  Deoarece ni se ofera zi de zi, pe banii nostri, sansa de a ne demola/distruge/scapa masinile prin gropile/denivelarile de pe drumurile patriei propun o discutie pe aceasta tema plus prezentarea drumurilor "de exceptie" pe care ati calatorit. Bonus, o data cu venirea zapezii, mai ne trezim din cind in cind cu cite o lopata de pietris zburator pe capota si parbriz, plus "pietricele" care servesc aceluiasi scop, catapultate de ceilalti participanti la trafic.
  La categoria drumuri de 5 stele:
  Sacamas-Lugoj-Timisoara
  Brasov-Lunca Calnicului
  Risnov-Bran
  Oituz (CV)-Onesti
  Alba Iulia-Blaj-Copsa Mica-Medias

 • #2
  adaugam Gaiesti-Targoviste-Ploiesti , Comanesti-Adjud , si daca ne gandim bine , chiar si A-2 la trecerea pe sub poduri unde sunt adevarate santuri....atept , dar nu voi mai apuca , Bechtel !!!!

  Comment


  • #3
   mai sunt probleme si pe partea brasov-sibiu,lucreaza oamenii aia de 1500 de ani[adevarul este ca 2 lucreaza 10 se uita]dar asta e........
   sa nu mai vorbim despre rovinieta....pt un nenorocit de papuc dai 25 lei pt 7zile........de kk

   Comment


   • #4
    Pentru cei ce au de gānd să folosească drumul spre Cenad/Timişoara ca să iasă din ţară, mare atenţie īn zona Drobeta Turnu Severin şi Caraş Severin. E o porţiune de 30-40 km de drum aproape forestier. Nu mai pun la socoteală craterele de pe lāngă Porţile de Fier unde-ţi poţi face praf baia de ulei fără mari bătăi de cap.
    BMW 3 GT / 2.0d / AT Sport / Luxury Line / 2016
    Mazda CX5 / 2.0i AWD / MT / Attraction / 2012
    Toyota Aygo / 1.0 VVTI / AT / Luna / 2008

    Comment


    • #5
     Onesti-Adjud a fost reparat, iar Brasov-Sibiu acum e lux fata de cum se prezenta in vara. A disparut colectia de semafoare, in schimb sint totale "sicanele" betonate create la intersectii si in special in satele de pe traseu. Si asa satele sint inghesuite si intortocheate, bordurile mai lipseau. Oricum poarta urmele "luptelor" cu pneurile iar in anumite zone soseaua a fost inaltata, devenind pista de decolare. Concluzia: bani aruncati pe fereastra, modernizare facuta fara cap si care pune in pericol circulatia.
     Last edited by Dion; 01-22-2009, 16:23 PM.

     Comment


     • #6
      Marea realizare capitalista DN1, intre Comarnic si Predeal devine pe zi ce trece un loc sigur de farimat masina. Astfel, camerele si radarele aferente ar putea fi reprofilate in sisteme de supraveghere a evolutiei craterelor.

      Comment


      • #7
       Bretcu - Onesti = dezastru! (cu mici exceptii)
       Multumim din inima Ministerului Transporturilor, ca ne ofera sansa de a merge pe un drum cu adevarat european!
       Last edited by Dion; 03-21-2009, 19:50 PM.

       Comment


       • #8
        Brasov-Fagaras a reintrat in reparatii; semafoare, pietris, tot tacimul. Pe alocuri, se mai toarna un strat de asfalt. In ritmul asta, in curind va deveni autostrada suspendata!

        Comment


        • #9
         si de la Rasnov spre Bran e dezastru la fel ca si cel spre paraul rece
         ilieni -sf gheorghe => masina scartaia ca o droaga iar soferul era in pragul dementei

         Comment


         • #10
          normal nu ar trebui sa mai platim rovinieta; la cum se misca nenorocitii astia mi-e teama ca ma avem de astepta cateva decenii pana sa avem si noi ceva drumuri europene

          Comment


          • #11
           recit si eu aici urmatoarele trasee: Arad-Oradea, a trecut iarna si e mai rau ca dupa razboi.daca stii sa mergi pe 2 roti, lasa masina acasa.Timisoara-Buzias-Lugoj, nu comentez ca e prea mult de scris

           Comment


           • #12
            Am mers pe ruta directa Lugoj - Timisoara, care in mare e bun. Un priten din Timisoara imi zicea ca nu e chiar rau pe la Buzias ; s-a stricat intre timp?
            Dezastru era si Sacamas-Faget-Lugoj.
            In schimb bine ca au reparat drumul spre Lipova; asa macar exista o alternativa.

            Comment


            • #13
             Ministerul Transporturilor ne pregateste rovinieta electronica.
             In curind vor aparea si gropile electronice!

             Comment


             • #14
              Incecati Lugoj-Caransebes.

              Comment


              • #15
               Zona Vidraru, Curtea de Arges - Cimpulung, Rucar - urcarea spre judetul Brasov - piste de incercat tancuri.
               Noroc ca-i mare rovinieta: foloseste ca parasolar!

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
               Politica de Securitate Google