Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Varste Periculoase

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Varste Periculoase

  Varste periculoase sunt pentru trafic 18-25 si 45-50 ani.Cei din categoria 18-25 sunt in general tineri cu reflexe bune si din lipsa de experienta si rabdare nu prea tin cont de ceilalti participanti la trafic si devin campionii imprudentei la volan si ai depasirilor spectaculoase.Datorita reflexelor bune scapa deseori,dar in caz de accident consecintele sunt dramatice.La polul opus sunt soferii cu experienta intre 45-50 ani care uita ca nu mai au reflexele din tinerete si uita ca nu mai au aceeasi rezistenta la efort,deci merg deseori obositi crezand ca experienta e suficienta.Accidentele pe care le produc cei din aceasta categorie sunt frecvent cauzate de neatentie.Deci cei din aceste categorii de varsta trebuie sa fie primii mai prudenti iar ceilalti mai atenti.In afara acestor categorii de varsta organisnul este mult mai echilibrat in relatia performante-comportament.

 • #2
  Se poate sa ai dreptate dar nu trebuie sa generalizam, cunsosc multi soferi de diferite varste si vreau sa spun ca unii se descurca exceptional indiferent de varsta, putem vorbi de pericol in trafic si ne referim la cei nervosi care nu stiu sa se stapaneasca, ori sunt agitati din alte cauze si se razbuna in trafic, obraznici care iti taie calea si se dau mari cu masinile lor care au muncit din greu pentru ele in strainatate, mai sunt si nesimtiti de fel, eu am incercat intotdeauna sa nu mai bag in seama toti marlanii si sa imi vad de drumul meu, chiar daca unii sunt de neacceptat in trafic, este mult mai bine asa.
  jocuri cu masini

  Comment

  Working...
  X
  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
  Politica de Securitate Google