Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Inconstienta sau nepasare ?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Inconstienta sau nepasare ?

    A venit iarna .... azi am mers in minunatul oras Caracal ! Pe drumul de dus dar si pe cel de intors am numarat cel putin 15-20 de masini care circulau fara nici o lumina aprinsa in ciuda faptului ca ningea viscolit . Stau si ma intreb , oare cat de idioti pot fi acei soferi , multi cu masini albe , sau cat de nesimtiti pot fi ? Oare ce ar avea de spus unul ca acestia daca intri sa depasesti deja celebrele carute si il lovesti frontal ? Legea este prost facuta dar si prost aplicata ... la asemenea oameni le-ar trebui data amenda pe care sa o plateasca in rate !

  • #2
    Nesimtiti din astia gasesti pe toate drumurile, din pacate !!
    Am fost de curand prin Gorj si acolo erau multi care mergeau pe ceata fara nici o lumina sau cel mult cu pozitia, care oricum nu se observa decat de la cativa metri.
    Inconstienti!
    Toyota Avensis 1.8 VVT-i

    Comment


    • #3
      Dar ati observat indivizi care circula noaptea in afara orasului doar cu pozitiile si cu farurile de ceata?
      Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

      Comment


      • #4
        da ... sa vezi cati prosti in bucuresti azi,,, mergeau ca cretinii si boii cu cauciucuri de vara si faceau gura ca nu este dezapezit cand utilajele nu puteau sa treaca de dobitocii de ei ,,,

        Comment


        • #5
          Sa nu ii uitam nici pe pietoni, mai ales pe cei sinucigasi.
          Azi am intrat in intersectie pe galben (de, n-aveam chef sa ma proptesc in frana) si pana am ajuns la trecerea de pietoni din stanga s-a facut verde pt acestia, moment in care o d-soara s-a repezit sa traverseze (se pare ca mecanismul semnalului luminos verde functioneaza si la pietoni, nu numai la soferi), desi eram 3 masini care veneam spre trecere destul de lansat (30km/h) pentru conditiile de afara. 2 din ele erau Logan MCV (chiar, asta are ABS ?) si Corolla mea. Sa traiasca ABS-ul, ca in 2m am reusit sa o evit (e facuse deja 2 pasi si era in fata masinii). Evident ca a strigat furioasa ca e verde. Da, avea dreptate, era vina mea, dar oare te simti mai bine cand ai dreptate si picioarele in gips ?

          Comment


          • #6
            Originally posted by Methane View Post
            Dar ati observat indivizi care circula noaptea in afara orasului doar cu pozitiile si cu farurile de ceata?
            Să nu consume bateria....
            BMW 3 GT / 2.0d / AT Sport / Luxury Line / 2016
            Mazda CX5 / 2.0i AWD / MT / Attraction / 2012
            Toyota Aygo / 1.0 VVTI / AT / Luna / 2008

            Comment


            • #7
              Da, da, tare asta cu bateria ) Am auzit "vorba" asta de nenumarate ori.

              Comment


              • #8
                Bateria da, plus cateva ore din durata de viata a becurilor...
                Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

                Comment


                • #9
                  cumva mashina foloseste bateria in timpul functionarii motorului si io nu stiu asta ? ... un exercitiu simplu ia porniti mashina si scoateti bornle la baterie si porniti consumatorii , surpriza acestia functioneaza in parametrii normali ... bateria ajuta doar la pornire si se "consuma" decat daca consumatorii instalati pe mashina depasesc puterea de incarcare a alternatorului ... viatza becelor ... asta e ... de ce nu ati facut demonstratie cand s-a bagat cretinismu asta in legislatie , care e o masura total aiurea si pe deasupra si poluatoare...

                  Comment


                  • #10
                    Intradevar, ai dreptate cu rolul bateriei.

                    Ziua nu este nevoie de becuri aprinse si nu am nimic cu cei care circula pe timpul zilei cu ele stinse, desi legea prevede altceva. Dar si noaptea?!
                    Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

                    Comment


                    • #11
                      aia intra la diverse "metafore si atribute"

                      Comment


                      • #12
                        Ziua nu este nevoie de becuri aprinse si nu am nimic cu cei care circula pe timpul zilei cu ele stinse, desi legea prevede altceva. Dar si noaptea?![/QUOTE]

                        Nu cred ca ai vrea sa intalnesti o masina alba cu luminile stinse venind din sens opus cand tu depasesti o caruta pe Drum European in conditii de ceata sau ninsoare ....
                        Noaptea sunt *cocalari* cu masini de bulgaria care circula doar cu pozitiile aprinse si cu proiectoarele ... dar din doua proiectoare arde doar cel din dreapta ... ... ce ai de zis ?
                        Eu le-as da o amenda pe care sa o plateasca in rate si le-as suspenda permisul cel putin 2 ani !

                        Comment


                        • #13
                          Subscriu la tot ce s a discutat aici si propun sa sanctionam cu un claxon si cu farurile aceste abateri care ne pun la toti viata in pericol.Eu uneori cand depasesc ma fac ca nu i vad si sa i vezi cum aprind farurile,nu e corect ce fac dar ma infurie rau.La biciclistii fara vesta si la carutele nesemnalizate le tin un claxon luuung dar dupa ce i depasesc ca sa nu se dezechilibreze sau sa nu se sperie caii si sa mi taie calea.Daca politia nu ia masuri ,macar din spirit civic ar trebui sa facem ceva,e vorba de vietile noastre.Poate ca daca toti i am claxona o sa si dea seama ca nu procedeaza corect,dar daca ii depasim si i lasam in pace o sa considere ca procedeaza corect si vorba romanului necivilizat lasa ca merge si asa.

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by vali44 View Post
                            Nu cred ca ai vrea sa intalnesti o masina alba cu luminile stinse venind din sens opus cand tu depasesti o caruta pe Drum European in conditii de ceata sau ninsoare ....
                            Noaptea sunt *cocalari* cu masini de bulgaria care circula doar cu pozitiile aprinse si cu proiectoarele ... dar din doua proiectoare arde doar cel din dreapta ... ... ce ai de zis ?
                            Eu le-as da o amenda pe care sa o plateasca in rate si le-as suspenda permisul cel putin 2 ani !
                            Eu m-am gandit la circulatia pe timp de zi, in conditii normale de vizibilitate (adica fara ceata sau ninsoare). Evident ca, in conditiile spuse de tine, faza scurta nu e de ajuns si este nevoie si de faruri, respectiv, stopuri de ceata aprinse.
                            Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by Methane View Post
                              Eu m-am gandit la circulatia pe timp de zi, in conditii normale de vizibilitate (adica fara ceata sau ninsoare). Evident ca, in conditiile spuse de tine, faza scurta nu e de ajuns si este nevoie si de faruri, respectiv, stopuri de ceata aprinse.
                              Hai sa va mai *delectez* cu minuni din traficul european din romania ...
                              ce faceti daca vedeti o *gamada* de *votangii* stand de vorba pe soseaua prospat curatata de drumari ? Ei sunt aproape de mijlocul soselei , cu sticla de vin in mana , cu copiii langa ei , cu caruciorul de butelie in care au un balot de paie , tot langa ei .... eu merg ca prostul cu masina si ii claxonez ... EI IMI ARATA CEVA CU DEGETUL MIJLOCIU ... opresc si ii intreb cu ce i-am deranjat -< pai cum de iti permiti tu sa ne claxonezi bai handicapatule ... noi suntem la noi in sat >>.>>....
                              SA O DAU DRACU DE TARA IN CARE DOAR CEI CE DAU EXAMEN CA SA MEARGA PE DRUM SUNT CEI FU.-UTI DE POLITIE !!!! As avea de scris un roman intreg , dar ma abtin ... sunt si eu roman ...
                              Last edited by vali44; 12-21-2009, 21:23 PM.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google