Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

crash test e oare important?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • crash test e oare important?

  Ieri am vazut o tanara cu un matiz care a pirdut controlul volanului si a intrat frontal intr-un pom.Masina a fost avariata rau parbrizul si motorul au ajuns pe scaunele din fata,a fost nevoie de echipele de descarcerare,tanara avand leziuni serioase,fracturi deschise la genunchi pielea jupuita de pe picioare etc.Ma gandesc ca mai bine ai o Toyota second hand decat un matiz nou sau decat orice alta masina oricat de noua daca la crash test e varza.Cred ca daca ar fi avut orice alta marca de masina dar nu din clasa mica nu ar fi avut atat de suferit.Despre ceilalti participanti la trafic ce sa zic, in loc sa ajute au ingreunat accesul chipelor de salvare.

 • #2
  Intrebarea e retorica? 3 stele EuronCap la Daewoo Matiz vs. 4 la un Yaris model vechi.... Asta se intampla daca iei masina ieftina. Eu as zice ca atat dai, atat face.

  Legat de ipoteza ca nu ar fi avut atat de suferit daca ar fi avut orice alta marca de masina, insa nu din clasa mica, eu as considera Toyota iQ o masina sigura, avand in vedere ca are 5 stele la testele de impact, si asta dupa noul sistem de evaluare a sigurantei..
  Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

  Comment


  • #3
   Originally posted by Methane View Post
   Intrebarea e retorica? 3 stele EuronCap la Daewoo Matiz vs. 4 la un Yaris model vechi.... Asta se intampla daca iei masina ieftina. Eu as zice ca atat dai, atat face.

   Legat de ipoteza ca nu ar fi avut atat de suferit daca ar fi avut orice alta marca de masina, insa nu din clasa mica, eu as considera Toyota iQ o masina sigura, avand in vedere ca are 5 stele la testele de impact, si asta dupa noul sistem de evaluare a sigurantei..
   Cred ca modelul matiz are chiar 2 stele si la fel ca vechea dacie e bine ca sunt scoase din fabricatie intrucat eu le consider pericole publice.Bravo Toyota IQ pentru cele 5 stele si cred ca daca persoana respectiva ar fi condus o Toyota nu ar fi ajuns in spital fiindca avea sub 60 km/h.Dar indiferent de crash test sa luam in calcul si masa masinii in cazul unui impact,ceea ce face ca masina mai usoara sa ricoseze.

   Comment


   • #4
    Are 3: http://www.euroncap.com/tests/daewoo_matiz_2000/65.aspx.
    Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

    Comment


    • #5
     crash test

     Cred ca e in asentimentul tuturor ca e bine sa ne cumparam numai masini cu crash test 5 stele, iar in cazul unui accident nu mai conteaza nimic decat sa scapi intreg.Doresc tuturor toyotistilor sa nu aiba probleme in trafic si sa nu fie nevoiti sa vada cate stele are masina.

     Comment


     • #6
      Sunt deacord ca toti am vrea sa ne luam masini cu cinci stele la testul crash dar unii dintre noi chiar nu isi permit probabil mai mult de un matiz second.
      jocuri cu masini

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
      Politica de Securitate Google